CHP Adayı Öner, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Öner, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

CHP Adayı Öner, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

07.03.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, Akdeniz Güneşi Özel Eğitim Okulu'nu ziyaret ederek engelli öğrencilerin dersliklerini, çalışma ortamlarını gezdi. Öner, 66 projesinden 5 tanesinin engelli vatandaşlara yönelik olduğunu belirtti.

Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki bir ev toplantısına da katılan Öner, bölgenin tapu problemi, sağlık ocağı, okul gibi ihtiyaçlarını en geç 1 yıl içinde çözeceklerini söyledi. Bu sorunların 30 Mart'tan sonra elbirliğiyle kolayca çözüleceğini vurgulayan Öner, "İçinizde başka partilere oy vermiş arkadaşlar olabilir. Hatta CHP'ye hiç oy vermemiş arkadaşlar da olabilir. Ancak yerel seçimlerde aday ve ekip çok önemlidir. Ben de CHP'nin Kepez Belediye Başkan adayı olarak Kepez için, Antalya için hepinizin oylarına talip olduğumu belirtmek istiyorum" dedi.

Masa Dağı bölgesinin sorunlarını da dinleyen Öner, Masa Dağı'na teleferik projesi, seyir terasları gibi daha birçok projeleri olduğunu söyledi. Öner, "Şu anda belediye başkanı değilim. Yalnız sizlerden gelen talepler gösteriyor ki siz zaten beni başkan olarak seçmişsiniz. İnşallah 30 Mart'tan sonra seçimleri kazandığımızda tekrar buluşacağız ve Kepez'i hep beraber geliştireceğiz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Öner, Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement