CHP Balıkesir Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı.

21.04.2015 12:47

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı.

Özel bir otelde basın mensuplarıyla biraraya gelen partililer ve milletvekili adayları, 2015 Genel Seçimleri hakkında bilgilerde bulundu.

CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol, Balıkesir milletvekili adaylarının kontenjansız, yargı denetiminde ve tüm üyeleri katılımıyla belirlendiğini söyledi. Genel seçimde partisinin koalisyonla değil her zaman tek başına iktidarı hedeflediğini dile getiren Erol, şunları kaydetti:

"CHP'nin 2015 Genel Seçimi için yeni bir anlayışla hazırladığı ve geçtiğimiz pazar günü kamuoyuna sunduğu 'Seçim Bildirgesi' tüm toplumun katkısını almıştır. Aylarca süren çalışmalarda örgütlerimiz farklı toplum kesimleri dinlenmiş, akademisyenlerin ve uzmanların görüşleri alınmıştır. Bu açıdan seçim bildirgemiz partimiz açısından değil tüm toplumun düşüncesini, beklentilerini ve önerilerini yansıtmaktadır. CHP bugünkü hedeflerinde eşitlik, özgürlük, dayanışma ve barış vardır. CHP gerçekleştireceği dönüşüm, özgür insan ve güçlü yurttaş üzerinden yükselecektir. Özgürlük, adalet, refah ve barış içinde ortak bir geleceği hep birlikte kuracağız. CHP iktidarında muasır medeniyet seviyesine çıkılacak, demokrasiyi ekonomik kalkınma ve insani gelişmişlik bakımından ön sıralarda yer alacağız."

Erol, konuşmasının sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 27 Nisan'da Balıkesir'e geleceğini duyurdu.

Toplantıya milletvekili adaylarının yanı sıra, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Balıkesir Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement