CHP'deki Olağanüstü Kurultay Tartışmaları - Son Dakika
Politika

CHP'deki Olağanüstü Kurultay Tartışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, olağanüstü kurultay tartışmalarına ilişkin, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına aday olanların söyledikleri her cümleyi biz örgütler olarak takip ediyoruz ve onların ne söylediklerini, ne söylemek istediklerini biz örgütler olarak onları sınava tabi tutuyoruz, biz onların ne söylemek istediklerini anlamaya çalışıyoruz" dedi.

22.11.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, olağanüstü kurultay tartışmalarına ilişkin, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına aday olanların söyledikleri her cümleyi biz örgütler olarak takip ediyoruz ve onların ne söylediklerini, ne söylemek istediklerini biz örgütler olarak onları sınava tabi tutuyoruz, biz onların ne söylemek istediklerini anlamaya çalışıyoruz" dedi.

Partisinin Kazan ilçe teşkilatının kongresine katılan Keskin, burada yaptığı konuşmada, CHP'nin sürekli eleştirilir bir konu haline getirildiğini söyledi.

Keskin, kendi partilileri olan ancak kurultay dönemlerinde kongre dönemlerinde meydana çıkan, seçim dönemlerinde sahada olmayan, hiç göremediğimiz insanlar yüzünden biz hak etmediğimiz bir şekilde eleştirilere maruz kalıyoruz" diye konuştu.

CHP Genel Başkanlığına aday olacaklara seslenen Keskin, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına aday olan arkadaşlar şunu çok iyi bilsinler. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına aday olanların söyledikleri her cümleyi biz örgütler olarak takip ediyoruz ve onların ne söylediklerini, ne söylemek istediklerini biz örgütler olarak onları sınava tabi tutuyoruz, biz onların ne söylemek istediklerini anlamaya çalışıyoruz. Bizim Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri ile ilgili kapalı kapılar, kapalı odalar ardından kongreler yapılıyor sözlerini söyleyen insanlar Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına aday olamaz, olmamalıdırlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP'deki Olağanüstü Kurultay Tartışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement