CHP'den Hatip Dicle'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

CHP'den Hatip Dicle'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP\'den Hatip Dicle\'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın ve beraberindekiler, KCK ana davasından tahliye olan Hatip Dicle'yi, BDP il binasında ziyaret etti.

02.07.2014 16:04  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın ve beraberindekiler, KCK ana davasından tahliye olan Hatip Dicle'yi, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) il binasında ziyaret etti.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Sayın ve il teşkilatı uzun tutukluluk sürecinin ardından geçtiğimiz gün tahliye olan DEP eski milletvekili Hatip Dicle'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Burada konuşan Sayın, bu hukuksuzluğun her zaman karşısında durmaya devam edeceklerini söyledi. Barışın kazanılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Sayın, daha sonra Hatip Dicle'ye geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Dicle ise, CHP Diyarbakır İl Başkanı Sayın ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Uzun yıllardır mücadelemizde dürüst olmaya çalıştık ve bunu doğru bir yol olarak kabul ettiğimizden hiçbir zaman taviz içinde olmadık. Her partinin siyasi düşüncesi farklıdır. Fakat ortak noktada dayanışma içinde bulunmak önemlidir. Kürt sorununda bütün sorunlarımızı aşarsak demokrasi başlar. Başbakan siyaseti germe politikası yaparak insanları birbirine düşürmeye çalışmaktadır. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz" dedi.

Ziyaretin ardından CHP'li heyet BDP il binasından ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'den Hatip Dicle'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement