CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Terörün karşısında tabi ki devlet güvenlik güçleriyle mücadele edecek, önlemler alınacaktır.

14.04.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Terörün karşısında tabi ki devlet güvenlik güçleriyle mücadele edecek, önlemler alınacaktır. Hiçbir devlet teröre teslim olmaz. Teröristle elbette mücadele edilecek. Parti olarak buna sonuna kadar destek veririz." dedi.

Tezcan, partisinin Adana İl Teşkilatında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 2019'daki yerel seçimlerde başta Adana Büyükşehir olmak üzere birçok ilçenin belediyesini kazanarak, CHP iktidarını kente getirmek istediklerini belirtti.

2019 yılında hem genel hem de yerel seçimlerin aynı zamanda yapılacağını vurgulayan Bülent Tezcan, " Türkiye, 2019 yılında hem genel hem de yerel yönetimde CHP'nin iktidarıyla güzel bir geleceği yakalama fırsatı bulacak." diye konuştu.

Türkiye'nin en önemli gündem maddesinin terör olduğunu ifade eden Tezcan, şunları söyledi:

"Türkiye bu terör sorununu çözmek zorundadır. Genel başkanımız, iktidar partisine, Başbakana, 'Terörü önleme konusunda neye ihtiyacınız varsa getirin. Sonuna kadar destek vermeye hazırız.' demişti. Ancak hükümet terörü önleme konusunda samimi bir politika yerine, iktidar devşirme hesabı içinde. Terör, hepimizin ortak sorunu. Bunu birlikte çözmek zorundayız. Terörün karşısında tabi ki devlet, güvenlik güçleriyle mücadele edecek, önlemler alınacaktır. Hiçbir devlet teröre teslim olmaz. Teröristle elbette mücadele edilecek. Parti olarak buna sonuna kadar destek veririz. Ancak terörü kökten ortadan kaldırmak gibi, toplumsal ortamı düzeltmek gibi, bataklığı kurutmak gibi bir görevimiz var. Bunun için de toplumsal sözleşmeye ihtiyacımız var. Siyaset kurumları olarak kalıcı çözümler arayacağız. Demokrasiyi sınırsız bir şekilde tesis etmemiz gerek."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement