CHP Grup Başkanvekili İnce, Urla'da Cenazeye Katıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Grup Başkanvekili İnce, Urla'da Cenazeye Katıldı

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, makam şoförü Kemal Özbesler'in babası, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odasının eski başkanlarından Nihat Özbesler'in cenaze törenine katıldı.

06.06.2014 20:23

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, makam şoförü Kemal Özbesler'in babası, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odasının eski başkanlarından Nihat Özbesler'in cenaze törenine katıldı.

İnce'nin makam şoförlüğünü yapan Kemal Özbesler ile Milliyet Ege Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özbesler ve işadamı Cemal Özbesler'in babası Nihat Özbesler, tedavi gördüğü Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odasında 1999-2009 yılları arasında başkanlık görevinde bulunan Özbesler için Urla Merkez Camisinde kılınan cenaze namazına, ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Urla Belediye başkanı Sibel Uyar, Güzelbahçe Belediye başkanı Mustafa İnce, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Özün, Ziraat Odası Başkanı Nurettin Kılınç, Şoförler Odası Başkanı Günay Öz, AK Parti İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı ve CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı katıldı.

Özbesler'in cenazesi, kılınan namazın ardından Urla Mezarlığı'nda defnedildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Grup Başkanvekili İnce, Urla'da Cenazeye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement