HDP'li Buldan Fener'i Tebrik Etti CHP'li Ağbaba Karşı Çıktı - Son Dakika
Spor

HDP'li Buldan Fener'i Tebrik Etti CHP'li Ağbaba Karşı Çıktı

Fenerbahçe'nin Braga'yı 1-0 yendiği maç sonrası Pervin Buldan "Bir Galatasaraylı olarak, Fenerbahçe'ye başarılar dilerim" derken Ağbaba, "Anti-Fenerliyim" ifadesini kullandı.

12.03.2016 10:53  Güncelleme: 11:17

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz ekibi Braga'yı 1-0 yendiği maç sonrası Meclis'te "Ben, anti- Fenerliyim, Meclis Başkanı'nın başarı dileğine katılmıyorum" sözleri tartışma yarattı. Sarı lacivertli taraftarlardan büyük tepki gören Ağbaba daha sonra şaka yaptığını söyleyip özür diledi.

PERVİN BULDAN TEBRİK ETTİ

Genel Kurulu yöneten Başkanvekili Pervin Buldan, UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz temsilcisi Braga ile karşı karşıya gelen ve 81. dakikada attığı gol ile maçı 1-0 kazanan ve kupada yoluna devam etme şansını artıran Fenerbahçe'yi Meclis'te tebrik etti.

"ANTİ FENERLİYİM"

Birleşimi kapatmadan önce "Ben bir Galatasaraylı olarak, her şeye rağmen Fenerbahçe'ye başarılar dilerim" diyen Buldan'a, CHP'li Veli Ağbaba karşı çıktı. Ağbaba, "Ben o kadar centilmen değilim... Anti-Fenerliyim" sözleriyle başarı dileğine katılmadığını ifade etti.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Tutanaklara geçen bu konuşma tepki topladı. Bazı Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan Ağbaba'nın sözlerini paylaştı. 12numara.org başta olmak üzere çok sayıda sosyal medya grubu Ağbaba'ya çok ağır tepkiler gösterdi.

TWITTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Tartışmanın büyümesi ve tepkilerin artması üzerine açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Twitter'dan yayınladığı mesaj ile özür diledi. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel'i kızdırmak için şaka mahiyetli söylediğim sözler yanlış anlaşılmıştır. İstemeden kırdığım Fenerbahçe camiası ve taraftarlarından tüm samimiyetimle özür diliyorum" dedi.

HDP\'li Buldan Fener\'i Tebrik Etti CHP\'li Ağbaba Karşı Çıktı

Son Dakika Spor HDP'li Buldan Fener'i Tebrik Etti CHP'li Ağbaba Karşı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • FEDF: IKISINIDE ZIHNIYETI AYNI PKK 20 17 Yanıtla
  • kemal: tebriklerini hakaret sayarız 12 23 Yanıtla
  • TÜRKÜYEM. : Albirini birini vur ötekini .ikiside bu ülke için boş 7 27 Yanıtla
  • sülüman abey: bitiyorum bu karıya,çok tatlı 2 16 Yanıtla
  • Malatyalı: bu veli ağbaba denilen yaratık iki kelimeyi bır araya getırıp cümle kuramayacak kadar aciz bırı 12 2 Yanıtla
  • Vesselam: Allah askına Fener'i desteklesene noglur 5 9 Yanıtla
  • objektif: ende chpli vekili kiniyorum hem fenerbahceli olarak hem halk olarak...bucumleler halkin vekiline sakada olsa yakismadi...helal sana Pervin biste gercek bir vekil... 10 3 Yanıtla
  • Yorum: Ben fenerliyim.Adam saka yapmis buyutmemek gerekiyor 6 6 Yanıtla
  • selim: Veli Ağbaba sen kimin vekilisin PAOK unmu sen yinede Biryerlerinin kenarına yaz FB taraftarı bunları unutmayacak 10 0 Yanıtla
  • YUH YUH: BUNLAR CHP Yİ BİTİRMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN FAŞOLARDIR 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement