CHP'li Baydar Suriye'nin Elinde Olduğu İddia Edilen Kamu Görevlilerini Sordu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Baydar Suriye'nin Elinde Olduğu İddia Edilen Kamu Görevlilerini Sordu

CHP\'li Baydar Suriye\'nin Elinde Olduğu İddia Edilen Kamu Görevlilerini Sordu

CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr.Metin Lütfi Baydar, Suriye'nin elinde tutulduğu iddia edilen kamu görevlileriyle ilgili olarak TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi verdi.

02.01.2013 11:22

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Suriye'nin elinde tutulduğu iddia edilen kamu görevlileriyle ilgili olarak TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi verdi.

Milletvekili Baydar yazılı soru önergesinde, Suriye Parlamentosu mensubu ve Abhazya Suriye Temsilcisi Dr.Şeref Marsan tarafından yapılan bir açıklamada 2 Türk Generali, 6 subay ve de 4 MİT görevlisinin esir durumda olduğunu ifade ederek "Suriye'nin elinde esir Türk kamu görevlisi bulunmakta mıdır? Yüzbaşı Yasin K., Teğmen Sinan T, Teğmen Fuat Y., Teğmen Mustafa H., Asteğmen Hasan G., Tarık T., İbrahim M., Yusuf C, Murat Y., Harun M.'nin Özgür Suriye Ordusu'na yardım halindeyken yakalandıkları doğru mudur? Yine Suriye içerisinde ölen kamu görevlimiz bulunmakta mıdır? Bu iddialar konusunda Başbakanlığa, Dışişleri tarafından iletilen herhangi bir bilgi bulunmakta mıdır?" sorularının Başbakan Erdoğan tarafından cevaplandırılmasını istedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Baydar Suriye'nin Elinde Olduğu İddia Edilen Kamu Görevlilerini Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement