CHP'li Çelebi, Kayıp Gençler İçin Bakan İsmet Yılmaz'ı Aradı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Çelebi, Kayıp Gençler İçin Bakan İsmet Yılmaz'ı Aradı

Kumburgaz'da denizde kaybolan 5 gencin ailelerini ziyaret eden CHP Milletvekili Çelebi, ailelerin yanında Milli Savunma Bakanı Yılmaz'ı telefonla arayarak görüştü.

21.08.2014 17:25  Güncelleme: 17:38

Kumburgaz'da denizde kaybolan 5 gencin ailelerini ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, ailelerin yanında Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı telefonla arayarak görüştü. Çelebi, meclis içinde ve dışında konuyu takip edeceklerini söyledi.

Süleyman Çelebi, Kumburgaz Kamiloba sahilinde kiraladıkları deniz bisikletiyle kaybolan 5 gencin ailelerini ziyaret etti. Çelebi daha sonra ailelerin yanında Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı aradı. Konuşmayı ailelere dinleten Çelebi, konuşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Çelebi, gençlerin kaybolduğu günden beri Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile çeşitli temaslarda bulunduğu söyledi. Çelebi, "Valiliğin sizin muhatabınız bu diyeceği bir görevli yok. En önemli sorgulanması gereken şeyin burada bir kriz masasının olmamasıdır. Kim ne suç işlediyse ayırmadan söylüyorum. Kimin bu konuda sorumluluğu varsa bunların üzerine gitmek bizim boynumuzun borcudur. Ancak bununla ilgili suç duyurusunu yapmanın ötesinde asıl muhataplar ailelerdir. Mecliste ve meclis dışında bu işin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Serdar ve Doğan Demir'in amcası Suat Sait Demir ise "Biz hukuki anlamda mücadelemizi devam ettireceğiz. Birincil görevimiz sağ ve ölü canlarımızdır. Dava nereye giderse davacı olacağız. Hukuken tüm yolları arayacağız. Şunu da belirteyim, biraz önce buraya hukuksuz ve ruhsatsız bir biçimde işleten vatandaş da tutuklandı" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Çelebi, Kayıp Gençler İçin Bakan İsmet Yılmaz'ı Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement