CHP'li İnce: Beni Dördüncü Kez Milletvekili Seçen Yalova Halkına Teşekkür Ediyorum - Son Dakika
Güncel

CHP'li İnce: Beni Dördüncü Kez Milletvekili Seçen Yalova Halkına Teşekkür Ediyorum

CHP\'li İnce: Beni Dördüncü Kez Milletvekili Seçen Yalova Halkına Teşekkür Ediyorum

Chp Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan seçimlerden beri kendisini hep yüksek oylarla milletvekili seçen Yalova halkına teşekkür etti.

08.06.2015 18:25

Chp Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan seçimlerden beri kendisini hep yüksek oylarla milletvekili seçen Yalova halkına teşekkür etti.

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde yeniden milletvekili seçilerek dördüncü kez TBMM'de Yalova'yı temsil edecek olan İnce, yazılı açıklama yaparak Yalovalılara teşekkür etti. Kendisine oy verenleri mahcup etmeyeceğini kaydeden İnce, "Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Yalova halkının TBMM'de sesi, sözcüsü olmaya devam edeceğim, Yalova'nın daha fazla yatırım alması, gelişmesi, kalkınması için çalışacağım" dedi.

İnce'nin açıklaması şöyle devam etti:

"Bu seçimlerde yurttaşlarımız 400 milletvekili isteyerek Başkanlık rüyası görenlere geçit vermemiş, kutuplaşmayı bırakın, uzlaşın mesajı vermiş, koalisyonlar dönemini başlatmıştır. Yalova tek parti iktidarı döneminde hak ettiği kadar kamu yatırımı alamamıştır, koalisyon döneminde alması daha kolay olacaktır." - Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li İnce: Beni Dördüncü Kez Milletvekili Seçen Yalova Halkına Teşekkür Ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Güney berber: Helal olsun sana ananın ak sütü gibi sıra sana geldi genel başkanlık hayırlısıyla bıraksaydı Kemal abi 0 0 Yanıtla

Advertisement