CHP'li Oran: Yolsuzluklara Batmış İktidar G20'ye Başkanlık Edecek - Son Dakika
Güncel

CHP'li Oran: Yolsuzluklara Batmış İktidar G20'ye Başkanlık Edecek

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, G20'de dönem başkanlığının yarın Türkiye'ye geçeceğini ve önündeki ilk konunun da yolsuzlukla mücadele olduğunu belirterek, "Bu ne yaman çelişkidir ki yolsuzluklara batmış iktidar, yolsuzluklarla mücadeleyi kendisine ana konu olarak seçmiş G20'ye bir yıl boyunca başkanlık edecek" dedi.

30.11.2014 16:36

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, G20'de dönem başkanlığının yarın Türkiye'ye geçeceğini ve önündeki ilk konunun da yolsuzlukla mücadele olduğunu belirterek, "Bu ne yaman çelişkidir ki yolsuzluklara batmış iktidar, yolsuzluklarla mücadeleyi kendisine ana konu olarak seçmiş G20'ye bir yıl boyunca başkanlık edecek" dedi.

CHP'li Oran, Türkiye'nin G-20 Zirvesi'nde yapacağı dönem başkanlığı ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı. Oran'ın açıklaması şöyle:

"G20'de dönem başkanlığı yarın Türkiye'ye geçecek ve önümüzdeki ilk konu da yolsuzluk mücadele. Bu ne yaman çelişkidir ki yolsuzluklara batmış iktidar, yolsuzluklarla mücadeleyi kendisine ana konu olarak seçmiş G20'ye bir yıl boyunca başkanlık edecek. Davutoğlu'na samimiyet testi çağrısında bulunuyorum ve ona havuz medyası problemi sormak istiyorum. Madem G20 dönem başkanlığında yolsuzlukla mücadele edeceksin. Gel önce senin ağabeyin, önceki başbakanının, milletin a… sına küfredenlerle birlikte yol açtığı ve Sayıştay'ın bugün artık 300 milyon dolara yaklaştığını saptadığı Sabah-atv'nin Halkbank'taki kredi batığını, yolsuzluğunu çözüver de bütün dünya görsün, örnek alsın seni." - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Oran: Yolsuzluklara Batmış İktidar G20'ye Başkanlık Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement