CHP'li Selvitopu'ndan Modern Pazaryerleri Sözü - Son Dakika
Yerel

CHP'li Selvitopu'ndan Modern Pazaryerleri Sözü

CHP\'li Selvitopu\'ndan Modern Pazaryerleri Sözü

CHP Karabağlar belediye başkan adayı Muhittin Selvitopu 480 bin nüfuslu ilçede 2'si kapalı olmak üzere toplam 12 pazaryeri bulunduğunu, yaklaşık 1500 esnafın söz konusu pazarlarda tezgah açtığını belirterek, pazaryerlerinin kapalı hale dönüştürülmesi ve hijyen koşullarının daha iyi hale getirilmesi için gereken özeni göstereceklerini söyledi.

18.03.2014 17:09

CHP Karabağlar belediye başkan adayı Muhittin Selvitopu 480 bin nüfuslu ilçede 2'si kapalı olmak üzere toplam 12 pazaryeri bulunduğunu, yaklaşık 1500 esnafın söz konusu pazarlarda tezgah açtığını belirterek, pazaryerlerinin kapalı hale dönüştürülmesi ve hijyen koşullarının daha iyi hale getirilmesi için gereken özeni göstereceklerini söyledi. Selvitopu, Yunus Emre Mahallesi'nde temeli atılan ve 10 bin metrekare alanda kurulacak olan pazaryerini de tamamlama sözü verdi.

CHP Karabağlar belediye başkan adayı Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu sosyal projelerini anlatmaya devam ediyor. Gerçekleştirdiği çeşitli programlarla halkla bütünleşen Selvitopu pazaryerlerindeki sorunlara da neşter vurmaya hazırlanıyor. 480 bin nüfuslu Karabağlar'da yer alan 12 pazaryerinin tamamına yakınını ziyaret eden Muhittin Selvitopu pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor. Son olarak Yunus Emre Mahallesi'ndeki pazaryerini meclis üyesi adayları Mehmet Aydoğan ve Ahmet Şafak ile gençlik kolları üyeleriyle birlikte ziyaret eden Selvitopu, daha önce temeli atılan ve 10 bin metrekare alanda kurulacak olan pazaryerini tamamlama sözü verdi. Bozyaka ve Vatan Mahallesi'ndeki pazaryerinin kapalı olmasına rağmen diğer 10 pazaryerinin açık alanda ilçe halkına hizmet vermeyi sürdürdüğünü belirten Muhittin Selvitopu bu konuda kendisine iletilen talepleri değerlendireceklerini söyledi. CHP'li aday şöyle konuştu:

"İlçemizde yaklaşık 1500 esnaf pazarlarımızda tezgah açıyor. En çok pazarın açık olmasından kaynaklanan sorunları bize iletiyorlar. Pazaryerlerinin kapalı olması ve birtakım eksikliklerin de giderilmesi talepleri var. Sorunları oldukça önemsiyoruz ve bunlar kısa sürede giderilecek sorunlar. Pazaryerlerini projelendirip biraz da mimari açıdan uygun hale getirip 12 pazaryerini de modern hale getireceğiz. Ayrıca pazaryerlerinde en önemli sorunlardan biri de hijyen koşulları. Söz konusu alanlarda hijyen koşullarının daha iyi olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz."

Pazarcı esnafı da Muhittin Selvitopu'na ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve seçimde başarı diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Selvitopu'ndan Modern Pazaryerleri Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement