CHP'li Yıldız: Işid'in Türkiye'de de Yapılanması Var ve Devlet Buna Çanak Tutuyor - Son Dakika
Güncel

CHP'li Yıldız: Işid'in Türkiye'de de Yapılanması Var ve Devlet Buna Çanak Tutuyor

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, IŞİD'in Türkiye'de de yapılanmasının olduğunu ve devletin IŞİD'e gizli destek verdiğini savunarak, "Devlet ve MİT kendi eliyle Hizbullah yerine terör örgütü yaratma çabasında.

02.08.2014 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, IŞİD'in Türkiye'de de yapılanmasının olduğunu ve devletin IŞİD'e gizli destek verdiğini savunarak, "Devlet ve MİT kendi eliyle Hizbullah yerine terör örgütü yaratma çabasında. Kendi vatandaşını öldürüp, sözde mahkemeler kuran ve sözde açılımlar ile halkını oyalayan iktidar şimdilerde IŞİD'e çanak tutmakta" dedi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Yıldız, Adıyaman'da İl Gençlik Kolları ile bir araya geldi. Adıyaman da Tütün işçileriyle buluşan Yıldız, tütün işçileriyle tarlada öğle yemeği yedi ve sorunlarını dinledi.

Buradaki temaslarının arından açıklamalarda bulunan Yıldız, IŞİD'ın Türkiye'de devlet eliyle yapılanmasına izin verildiğini ve hücre evleri olduğunu savundu. Hücre evlerinin adreslerinin ellerinde mevcut olduğunu kaydeden Yıldız, "Bizim ulaştığımız bu adreslere kolluk güçleri ulaşamıyor mu?" diye sordu.

Güneydoğu'da işsizlik ve tarıma yapılan darbe ile gençlerin terör örgütünün ellerine bilerek teslim edildiğini belirten Yıldız, Urfa Ceylanpınar sınır noktalarında hiç bir güvenliğin kalmadığını aktardı.

-"DEVLET IŞİD'E GİZLİ DESTEK ÇIKIYOR"-

IŞİD terör örgütü üyelerinin İstanbul'un orta yerinde bir organizasyon yaparken devletin kolluk güçlerinin bundan haberinin olmamasına tepki gösteren Yıldız, "Güneydoğuda gençlere para verilerek terör örgütüne pazarlanıyor. Devlet bunu görmezden gelecek kadar IŞİD'e gizli destek çıkıyor. Kendi vatandaşını, gencini öldüren, işine gelmeyince paralelci işine gelince Müslümanlığı kullanan iktidar IŞİD konusunda neden bu kadar ülkemizde tavizkar davranmakta?" ifadelerini kullandı.

Vatandaşın masum dini duygularının sömürülerek sözde din adı altında terör örgütlerinin önün açıldığını belirten Yıldız, "Devlet ve MİT kendi eliyle Hizbullah yerine terör örgütü yaratma çabasında. Kendi vatandaşını öldürüp, sözde mahkemeler kuran ve sözde açılımlar ile halkını oyalayan iktidar şimdilerde IŞİD'e çanak tutmakta" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Yıldız: Işid'in Türkiye'de de Yapılanması Var ve Devlet Buna Çanak Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement