CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun: "Tekirdağ'dan 4 Milletvekili Çıkaracağız" - Son Dakika
Yerel

CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun: "Tekirdağ'dan 4 Milletvekili Çıkaracağız"

CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun: "Tekirdağ\'dan 4 Milletvekili Çıkaracağız"

CHP Tekirdağ Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Tekirdağ’dan 4 milletvekili çıkaracaklarını öne sürdü.

30.10.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Tekirdağ Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Tekirdağ'dan 4 milletvekili çıkaracaklarını öne sürdü. Uzun, "4. Milletvekilimiz şimdiden hayırlı olsun" dedi.

İlçe Başkanı İsmail Uzun, 7 Haziran genel seçimlerinde dördüncü milletvekilli kazanma şansını kaçırdıklarını dile getirerek, "Biz bu seçimde, o az bir farkın kapanacağını ve 4. milletvekilini de CHP'nin göndereceğine inancımız tam. Çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Özellikle Malkara, Hayrabolu, Şarköy, Tekirdağ Merkez, Saray gibi yerlerde yapmış olduğumuz izlenimlerde 4. milletvekilini çıkaracağımızdan şüphemiz yok. Halkın teveccühünün de böyle olacağını tahmin ediyorum. 4. milletvekilimiz şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

Halkın iradesinin yok sayılarak yeniden sandığa mahkum edildiğini iddia eden Uzun, "Bunun cevabını Türk halkı sandıkta en iyi şekilde verecektir. Bundan şüphemiz yok. Bu seçim çok önemli bir seçim. 4 aydan beri yaşadıklarımızı yeniden tekrar etmek gerekirse, terör, ekonomik kriz, basına yapılan uygulamalar, bunların hepsi Türk halkının gözü önünde cereyan ediyor. 1 Kasım'da tüm halkımızın tatile gitmeyip sandığa gideceğinden eminim" dedi.

Uzun, konuşmasının sonunda, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un çok çalıştığını ve memlekete hizmet aşkıyla yanıp tutuştuğunu söyleyerek, halka hizmet mücadelesinden ötürü teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun: 'Tekirdağ'dan 4 Milletvekili Çıkaracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TRAKYALI: NAMIK KEMAL NE DEMİŞ HAYALLE YAŞIYANIN. ............?SİZ NASIL HİZMET GETİRİRİM DİYE UĞRAŞMA MALKARA YOLLARI KÖSTEBEK GİBİ, SEN ŞİMDİ KAÇTANE ADAY CIKARCAGINI HESAPLA 0 0 Yanıtla

Advertisement