CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet: "Danıştay'ın Kararları Hiçe Sayılıyor" - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet: "Danıştay'ın Kararları Hiçe Sayılıyor"

CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet: "Danıştay\'ın Kararları Hiçe Sayılıyor"

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet,’’Yürütme durdurma kararı alınan Derince Safi Port Limanı’nın denize doldurulma işlemi devam ediyor’’şeklindeki iddiaları meclise taşıdı.

01.07.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet,"Yürütme durdurma kararı alınan Derince Safi Port Limanı'nın denize doldurulma işlemi devam ediyor"şeklindeki iddiaları meclise taşıdı.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Safi Port Limanı'nda yürütmeyi durdurma kararına rağmen limanda kamyon hareketliliğinin sürmesi ve denizin doldurulmaya devam edildiği iddialarını meclise taşıdı.

Hürriyet, Derince Safi Port Limanı'nda denizin doldurulmaya devam ettiği iddialarına cevap vermesi için meclise önerge sundu. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, "Gerek partimizin gerek çevreci sivil toplum örgütlerinin konuya hassasiyet göstermesi sonucu Kocaeli 1. İdare Mahkemesi ve Danıştay 6. Dairesi tarafından yürütmeyi durdurma kararı alındı. Şirket de 1 Haziran'dan itibaren alınan karara uyacağını açıkladı. Ne var ki Derince Limanı ve çevresinde çok sayıda kamyonun harıl harıl çalıştığı ve dolgu malzemesi taşıdıkları görülmektedir. Eğer denizin doldurulması işlemine devam ediliyorsa, gerek yerel mahkeme gerekse Danıştay'ın kararları hiçe sayılıyor demektir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet: 'Danıştay'ın Kararları Hiçe Sayılıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement