CHP Milletvekili Yarkadaş: Pendik Belediyesi Halkın Tapu Sorununu Çözmüyor - Son Dakika
Güncel

CHP Milletvekili Yarkadaş: Pendik Belediyesi Halkın Tapu Sorununu Çözmüyor

CHP Milletvekili Yarkadaş: Pendik Belediyesi Halkın Tapu Sorununu Çözmüyor

Chp İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Pendik'teki Kavakpınar Mahallesi sakinlerinin bir bölümünün tapularının çeşitli gerekçelerle verilmediğini ve halkın bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldığını söyledi.

14.09.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Pendik'teki Kavakpınar Mahallesi sakinlerinin bir bölümünün tapularının çeşitli gerekçelerle verilmediğini ve halkın bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldığını söyledi. Yarkadaş. "AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Pendik Belediyesi halkın tapu sorununu çözmüyor. Sorun çözmek yerine mahallenin boşaltılması için zemin yoklanıyor" dedi.

Kavakpınar Mahallesi Sakinlerini Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin açılış töreninde konuşan Yarkadaş, "AKP, 80 bin nüfuslu mahalle halkını hiçe sayıyor ve yandaşlarına rant alanı açmak istiyor. Yoksulların nasıl ve nerede yaşayacağı ise AKP'lileri ilgilendirmiyor" dedi.

Yarkadaş,  "Kavakpınar'ı boşaltmak, bölgeyi Sabiha Gökçen Havalimanı'na doğrudan bağlamak ve buradaki evlerden boşalan alanlara yeni AVM'ler ile oteller yapmak istiyorlar. Mahalle halkının tapu ve iskan sorununu çözmek yerine, yandaşlarına rant yaratmaya çalışıyorlar. Mahallenizi hiçbir koşulda boşaltmayın ve bu girişime karşı çıkın. Biz CHP olarak bu haksızlığa karşı duracak ve her koşulda yanınızda olacağız" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Milletvekili Yarkadaş: Pendik Belediyesi Halkın Tapu Sorununu Çözmüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement