CHP, Trabzon'dan Volkan Canalioğlu'nu İkna İçin Yola Çıktı - Son Dakika
Yerel

CHP, Trabzon'dan Volkan Canalioğlu'nu İkna İçin Yola Çıktı

CHP, Trabzon\'dan Volkan Canalioğlu\'nu İkna İçin Yola Çıktı

CHP, Trabzon'dan Ankara'ya CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu'nu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı yapmak için yola çıktı.

03.12.2013 22:59  Güncelleme: 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Trabzon'dan Ankara'ya CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu'nu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı yapmak için yola çıktı.

Gece geç saatlerde eski Trabzon Belediye binası önünde buluşan partililer otobüslere binerek Ankara'nın yolunu tuttu. İl Başkanı Yavuz Karan'ın önderlik yaptığı, aralarında ilçe başkanları, mahalle temsilcileri ve partililerin yer aldığı grup Ankara'da Volkan Canalioğlu'nu ziyaret edecek olan ikna grubu aday olması konusundaki taleplerini iletecek. Daha sonra genel başkan yardımcılarını da ziyaret edecek olan partililer, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı CHP Trabzon Milletvekili ve PM Üyesi M. Volkan Canalioğlu ile kazanabileceklerini iletecekler.

Trabzon CHP İl Başkanı Yavuz Karan, Volkan Canalioğlu'nun ikna etmek ve baskı yapmak için Ankara'ya çıkarma yaptıklarını belirterek, "Ankara'da bir dizi görüşmeler yapmak ve Volkan Canalioğlu'nun Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması için ikna ve baskı yapmak için yola çıktık. Ankara'ya CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayını belirlemek için değil belediye başkanını belirlemek için gidiyoruz" ifadesini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP, Trabzon'dan Volkan Canalioğlu'nu İkna İçin Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement