CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Yaşar Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Yaşar Çalışmalarına Devam Ediyor

CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Yaşar Çalışmalarına Devam Ediyor

CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve adayı Fethi Yaşar, seçim çalışmaları kapsamında, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

14.03.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve adayı Fethi Yaşar, seçim çalışmaları kapsamında, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yaşar, Serhat Mahallesi'nde Demiroğlu ve Akdoğan ailelerinin evine misafir oldu. Yenimahallelilerin sorunlarını dinleyen Yaşar, son günlerde Türkiye'de yaşanan olumsuz gelişmelerin insanları umutsuzluğa sürüklediğini ifade ederek, vatandaşa moral verdi. Yaşar, "Televizyonları, gazeteleri açtığınızda umutsuzluğa kapıldığınızı biliyorum. Ancak hiç karamsar olmayın. Ben umutsuz değilim. Türkiye aydınlık yolunda ilerlemeye devam edecektir. Yapılanlar hiç kimsenin yanına kar kalmayacaktır. Bugünler gelip geçicidir" dedi.

Sıkıntıları aşmanın yolunun sandık olduğuna vurgu yapan Yaşar, "Yanlışa dur diyelim, doğruya sahip çıkalım" ifadelerini kullandı. Demiroğlu Ailesi'nin evinde kendisini dinlemeye gelen bir şehit ailesi ile de yakından ilgilenen Yaşar, "Acınızı paylaşıyorum. Evladınızın kemiklerini sızlatacak hiçbir şeye bu ülkenin insanları müsaade etmez" dedi.

Yaşar, Develi Dernekleri Federasyonu'na da konuk oldu. Belediyelerin halka hizmet makamı olduğunu vurgulayan Yaşar, "Halka hizmet edecek, halkın isteklerini öncelikli tutarak faaliyetlerini sürdürecek başkanların, bu ülkeye gelmesini temenni ediyorum. Sizler oy verirken bunları göz önünde bulundurun ve ben değil, isterse kardeşiniz olsun, o kişi işinde başarılı değilse, halka faydası yoksa oy vermeyin" diye konuştu.

Şentepe Burç Mahallesi Seçim Bürosu önünde de Yenimahalleliler ile bir araya gelen Yaşar şunları dedi:

"Siyaseti insanı, memleketini sevme sanatı olarak gördüğünü kaydeden Yaşar, "Ömrümün 52 yılını Yenimahalle'de geçirdim. Burada komşuluk, siyaset ve ticaret yaptım. Bugün Yenimahallelilerin karşısına başım dik, alnım açık çıkıyorum. Bana oy verenlerin başını öne eğdirmedim. Yenimahalle Belediyesi bugün, Ankara'da Torba Yasası'na girmemiş tek belediyedir. 64 senede yapılamayanı biz 5 yıla sığdırdık. Titizlikle ve büyük çabalarla çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Çünkü ben Yenimahalle'yi çok seviyorum, vatanımı, milletimi çok seviyorum."

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Yenimahalle Belediyesi'nin hizmete sunduğu ve emekli vatandaşların uğrak mekanlarından biri haline gelen Karşıyaka İkinci Bahar Kültür ve Dayanışma Merkezi'nde de vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Yenimahalle Belediye Başkanı ve Adayı Yaşar Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement