Çiçeği Burnunda Çift 'Aşk Mağarası'nı Keşfetti - Son Dakika
Güncel

Çiçeği Burnunda Çift 'Aşk Mağarası'nı Keşfetti

Çiçeği Burnunda Çift \'Aşk Mağarası\'nı Keşfetti

ANKARA'da yaşamlarını birleştirdikten sonra balayı için geldikleri Kazdağları'nda doğa yürüyüşüne çıkan Mustafa Aydın ve Meral Aydın çifti, tesadüfen görüp etkilendikleri mağaraya 'Aşk mağarası' adını verdi.

26.10.2016 09:55

ANKARA'da yaşamlarını birleştirdikten sonra balayı için geldikleri Kazdağları'nda doğa yürüyüşüne çıkan Mustafa Aydın ve Meral Aydın çifti, tesadüfen görüp etkilendikleri mağaraya 'Aşk mağarası' adını verdi.

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, Kazdağları'ndaki Ayazma Mesire Alanı'nda yürüyüşe çıkan mühendis 35 yaşındaki Mustafa Aydın ve eşi, 32 yaşındaki Meral Aydın, 'Kuruçeşme' olarak bilinen bölgede gördükleri yarığın dikkatlerini çekmesi üzerine içini gezmeye çalıştı. Mustafa Aydın şunları anlattı:

"Yarıktan içeri girmek istedik. Vahşi hayvanların korkusundan giremedik ve araştırmaya karar verdik. Gerekli araç ve gereçlerle bir gün sonra mağaraya indik. Mağaranın 100 metrekare büyüklüğünde sarkıt ve dikitlerden oluşan görkemli güzelliği bizi oldukça şaşırttı. Kazdağları'nın güzelliği hakkında çok şey okuduğumuz için balayımızı burada geçirmek istemiştik. Tatlı bir anı ile karşılaşmamız balayımıza renk kattı."

- Bayramiççanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çiçeği Burnunda Çift 'Aşk Mağarası'nı Keşfetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement