Çiftçi Kayıt Sistemi Süresi 1 Ay Uzatıldı? - Son Dakika
Yerel

Çiftçi Kayıt Sistemi Süresi 1 Ay Uzatıldı?

Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, Çiftçi Kayıt Sistemi'nin (ÇKS) 2014 yılı güncellemelerinin, 30 Haziran 2014 tarihine uzatıldığını bildirdi.

01.06.2014 11:19

Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, Çiftçi Kayıt Sistemi'nin (ÇKS) 2014 yılı güncellemelerinin, 30 Haziran 2014 tarihine uzatıldığını bildirdi.

Öner, yazılı açıklamasında, halen ÇKS kaydını güncellemeyen üreticilerin 2014 yılı içerisinde yapılacak hiçbir tarımsal hibe ve desteklemeden faydalanamayacağı ve mağdur olmamaları için, belirtilen tarihten önce güncellemelerini yaptırmaları gerektiğini belirtti.

Öner, şunları kaydetti:

"ÇKS belgelerini 30 Mayıs 2014 tarihine kadar güncellemesi sona eren  başvuru sonucu bir sürü çiftçimizin mağdur olmaması için Bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler sonucu kayıtlar 1 ay uzatıldı. Bu kapsamda çiftçilerimizin mağdur olmaması ve çiftçilerimizin daha rahat bir şekilde bürokratik işlemlerini yapabilmeleri için tüm işlemler odamız tarafından yapılmaktadır. Kısıtlı zamanlarının olduğu bunun için çiftçilerimiz için 30 Haziran 2014'e kadar mesai bitimine kadar personelimizle birlikte çiftçilerimize hizmet edeceğiz." - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çiftçi Kayıt Sistemi Süresi 1 Ay Uzatıldı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement