Çiftlik Caddesindeki Yol Açma Çalışmalarının Büyük Bir Bölümü Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Çiftlik Caddesindeki Yol Açma Çalışmalarının Büyük Bir Bölümü Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Bostanbaşı Caddesini Yeşilyurt yoluna bağlayan bağlantı yolda genişletme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, çalışmalarda önemli mesafeler kat edildi.

16.12.2015 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Bostanbaşı Caddesini Yeşilyurt yoluna bağlayan bağlantı yolda genişletme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, çalışmalarda önemli mesafeler kat edildi.

Bostanbaşı'nda imar planında yer alan yol projelerini bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, yolun bitirilmesiyle birlikte mevcut çevre yolu trafiğinin rahatlaması noktasında da önemli katkılar sunacak. 2.5 kilometre uzunluğunda ve 35 metre genişliğinde açılan Çiftlik Caddesi, aynı zamanda Bostanbaşı Mahallesini Yakınca Mahallesine bağlıyor. Yolun 2 kilometrelik bölümünü tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kalan 500 metrelik bölümünde ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

120 BİN METREKÜP DOLGU YAPILDI

Yol üzerinde bugüne kadar 120 bin m3 dolgu çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, tamamlanan 2 kilometrelik bölüme de mıcır malzemesi serdi. Malatya Büyükşehir Belediyesinin planlanan çalışmaları hayata geçirme noktasında yaz-kış demeden çalıştığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaz aylarındaki yoğun temponun, kış aylarında da sürdüğünü söyledi. 35 metre genişliğinde açılan Çiftlik caddesinin, Malatya çevre yolunun batı bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltacağını ifade eden Başkan Çakır, "Açılan caddemiz Bostanbaşı Caddesini Yeşilyurt çevre yoluna bağlıyor. Planlanan yol çalışmasının birinci etabı bitmek üzere çalışmanın ikinci etabında Çiftlik Caddemizi Fahri Kayahan Bulvarına bağlayacağız. Üçüncü etap ise tamamen Yakınca Mahallemiz içinden geçecek. Bütün projeler bittiğinde batı-doğu istikametinde yeni bir yola kavuşmuş olacağız. Sağlıklı şehirleşmenin en vazgeçilmez unsuru doğru planlanmış yol çalışmalarıdır. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada yoğun mesai harcayan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftlik Caddesindeki Yol Açma Çalışmalarının Büyük Bir Bölümü Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement