Çiğli Belediyespor Bal Ligi'ne Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Çiğli Belediyespor Bal Ligi'ne Yükseldi

Çiğli Belediyespor Bal Ligi\'ne Yükseldi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj maçında, Çiğli Belediyespor, İzaks Gaziemirspor’u penaltılarda 3-1 yenerek Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi.

28.04.2015 09:59

Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj maçında, Çiğli Belediyespor, İzaks Gaziemirspor'u penaltılarda 3-1 yenerek Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj maçında, Çiğli Belediyespor, İzaks Gaziemirspor karşı karşıya geldi. Torbalı 7 Eylül Stadı'nda oynanan maçın 90 dakikası golsüz tamamlandı. Penaltı atışlarında ise Çiğli Belediyespor rakibini 3-1 mağlup etti. Çiğli, bu sonuçla geçen sezon veda ettiği BAL Ligi'ne tekrar döndü. Takımın galibiyeti ise taraftarlar tarafından sevinçle karşılandı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da, yüzlerce taraftarın bu sevincine ortak oldu.

3-1'lik bir skor sonucunda yakaladığı başarıdan dolayı futbolcuları soyunma odalarında tebrik eden, onlarla sevinç gösterilerinde bulunan Başkan Arslan, "Çiğli Belediye Spor olarak maçlarınızı yakından takip ediyorum. Bu maç öncesinde de size duyduğum güven tamdı. Bütün futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Beni ve Çiğlimizi mahcup etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Takımımızın BAL Ligi'ne çıkmasında bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza en büyük teşekkürü sunarken; bu süreçte emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize, antrenörlerimiz ve futbolcu kardeşlerimize de sonsuz teşekkür ediyorum. Bu galibiyet Çiğli halkına hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonraki süreçte de büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli Belediyespor Bal Ligi'ne Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement