Çiğli'de Belediyeden Her Akşam İftar - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Belediyeden Her Akşam İftar

Çiğli\'de Belediyeden Her Akşam İftar

Çiğli Belediyesi her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da her akşam verdiği iftar yemeğinde Çiğlilileri buluşturuyor.

07.07.2014 10:24  Güncelleme: 10:32

Çiğli Belediyesi her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da her akşam verdiği iftar yemeğinde Çiğlilileri buluşturuyor.

Ramazan ayının coşkusu Çiğli'de bütün güzelliğiyle devam ediyor.Çiğli Belediyesi her yıl Ramazan ayında yaptığı gibi bu yılda Ramazan ayının bitimine kadar, belediye eski binası 6. katta kurulan iftar sofralarında yüzlerce kişiyi aynı masa etrafında buluşturuyor. Büyük bir dayanışma ve beraberlik duygusu içinde Ramazanın manevi değerleri paylaşılıyor.

Ramazan ayının bolluk bereket ayı olduğunu, insanların dayanışma ve birlik içinde bu ayı kardeşçe kutlaması gerektiğine inandığını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, toplumsal olarak kötü günlerden geçildiğini, bu günlerin atlatılabilmesinde de Ramazan ayının önemli bir işlevi olduğuna vurgu yaptı. Çiğli Belediyesi iftar yemeklerine tüm Çiğli halkını beklediklerini belirten Başkan Hasan Arslan, "Çiğli'de Ramazan ayı coşkusuna dahil olabilmek çok güzel. Tüm vatandaşlarımız için Ramazan sofralarına bir parça katkımız olabilirse kendimizi mutlu sayarız. Çiğli halkıyla bir arada olmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı iftar yemeklerimize bekliyoruz. Ramazan, bütün bereketi, coşkusu ve huzuruyla sofralarımıza dolsun. Gün, birlik ve beraberlik içinde birbirimize saygı duyarak, birbirimizi severek yaşama günüdür. Umarım bu ayın manevi gücü hepimizi kucaklar" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Belediyeden Her Akşam İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement