Çiğli'de Hurda Araçlar Kaldırıldı - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Hurda Araçlar Kaldırıldı

Çiğli\'de Hurda Araçlar Kaldırıldı

Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çiğli Ata Sanayi Sitesi’nde çevre ve görüntü kirliliğine neden olan hurda niteliğindeki birçok araç ve malzemeyi topladı.

27.01.2015 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Çiğli Ata Sanayi Sitesi'nde çevre ve görüntü kirliliğine neden olan hurda niteliğindeki birçok araç ve malzemeyi topladı.

Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Çiğli Ata Sanayi Sitesi'nde bulunan ve çevre kirliliği yaratan hurda niteliğindeki 72 adet araç kasası ile hurda malzemeleri topladı. İlçeyi temiz ve güzel tutmaya çalıştıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Arslan, "İlçemizin temiz ve güzel görünmesi adına yapılacak çok işimiz var. Belediyemize gelen şikayet ve talepler doğrultusunda Ata Sanayi Sitemizde çevre kirliliğine sebebiyet veren birçok hurda ve hurda niteliği taşıyan malzemeyi temizledik. Mahallelerimizde kötü görüntü olmasını istemiyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre ve görüntü kirliliğine neden olabilecek her şeyi risk faktörü kabul edip hemen çözüm geliştirmeye gayret ediyoruz. Hurdaya dönen malzemeler çocuklarımız için de çok zararlı olabilir. Bu nedenle çevreyi temiz tutma, görüntü kirliliğini önleme çalışmalarımızın aksatılmadan yürütülmesi bizler için çok önemli" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Hurda Araçlar Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement