Çiğli'de Mahalle Sorunları Yerinde Tespit Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Mahalle Sorunları Yerinde Tespit Ediliyor

Çiğli\'de Mahalle Sorunları Yerinde Tespit Ediliyor

İzmir’in Çiğli ilçesinde, mahalle muhtarlarıyla beraber sorunları yerinde tespit eden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Aslan, muhtarlık ziyaretlerine devam ediyor.

18.02.2015 12:06

İzmir'in Çiğli ilçesinde, mahalle muhtarlarıyla beraber sorunları yerinde tespit eden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Aslan, muhtarlık ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretleriyle sorunları yerinde tespit eden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, bu kez de Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Ahmet Taner Kışlalı Mahalle Muhtarı Habip Agşahin ile beraber başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve teknik ekiple sokakları teker teker gezen Başkan Arslan, sorunlarla ilgili bazı talimatlar verdi.

Başkan Hasan Arslan, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket etmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Sosyal belediyecilik yapmaya çalıştığımızı, vatandaşlarımızın bütün sorunlarına yönelik kalıcı ve hızlı çözümler üretmek için canla başla uğraştığımızı her fırsatta söylemeye çalışıyorum. Bugünde başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve teknik ekibimizle beraber yollara düştük ve mahallemizin eksiklerinin giderilmesi için yerinde incelemeler yapıyoruz. Muhtarımızla beraber fiziki koşulları değerlendiriyoruz. İlçe belediye olarak yapabileceklerimiz konusunda çalışmalarımıza hemen başlarken, bizi aşan durumlarda büyükşehir belediyemizin yardım ve desteğine başvuruyoruz. Vatandaşlarımızın mahallelerinde gerçekleşmesini istedikleri çok şey var. Elimizden geldiği kadar, gücümüz yettiği sürece taleplerine cevap vermeye çalışacağız. Onlar için en iyisini istediğimizden kuşkuları olmasın" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Mahalle Sorunları Yerinde Tespit Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement