Cilimboz'un Çevresine Yapılacak Caddeler Bölge Trafiğine Nefes Aldıracak - Son Dakika
Yerel

Cilimboz'un Çevresine Yapılacak Caddeler Bölge Trafiğine Nefes Aldıracak

Cilimboz\'un Çevresine Yapılacak Caddeler Bölge Trafiğine Nefes Aldıracak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cilimboz Deresi’nin iki yanına yapılacak caddeler ile Muradiye ile Alacahırka arasındaki trafiğin rahatlayacağını söyledi.

09.09.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cilimboz Deresi'nin iki yanına yapılacak caddeler ile Muradiye ile Alacahırka arasındaki trafiğin rahatlayacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi, il merkezinde trafiğe nefes aldırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Alacahırka Mahallesi'nde yaptığı incelemelerde, trafiğin rahatlamasına yönelik çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Altepe, Cilimboz Deresi'nde yapılan çalışmaları anlatarak, "Muradiye ile Alacahırka arasındaki Cilimboz Deresi üzerindeki fabrikalar ve çevredeki binalar yıkıldı, derenin sağı ve solu temizlendi" dedi.

Cilimboz Deresi duvarlarının alt kısımlarının tahkimine yönelik projelerin ilgili kurumlarca onaylandığını ifade eden Başkan Altepe, "Duvarlar, BUSKİ tarafından sağlamlaştırılarak güçlü hale getiriliyor. Aynı zamanda burada yol çalışması da devam ediyor. Cilimboz Deresi'nin sağ ve solunda, iniş ve çıkış tek yönlü kullanılmak üzere caddeler yapılıyor. Böylece Muradiye ile Alacahırka arası bağlantısı sağlanmış olacak" diyerek bölge trafiğinin daha da rahatlayacağını vurguladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cilimboz'un Çevresine Yapılacak Caddeler Bölge Trafiğine Nefes Aldıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement