Çimen, Kent Pazarını Gezdi - Son Dakika
Güncel

Çimen, Kent Pazarını Gezdi

Çimen, Kent Pazarını Gezdi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Zafer Meydanı ve Kıbrıs Çarşısı'nda kurulan kent pazarını gezdi.

10.12.2014 09:23  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor ile birlikte kent pazarı ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Çimen, yeni uygulamaya koydukları trafikte tek yön uygulaması ve geçici pazaryeri için esnaf ve vatandaşların olumlu tepkisiyle karşılaştı.

Vatandaşların memnuniyetlerinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Çimen, "Bir süre önce uygulamaya koyduğumuz trafikte tek yön uygulamamız kapsamında Salı günleri Zafer Meydanı'nda kurulan pazar esnafımız için de düzenleme yaptık. Tek yön uygulamamız çerçevesindeki yol güzergahımızda kalan semt pazarı esnafımızı Zafer Meydanı'ndaki boş alana taşıdık. Şimdi esnafımız daha düzenli ve zemini daha uygun alanda tezgahlarını açabiliyorlar. Alışverişini yapmak isteyen vatandaşlarımızda kolaylıkla alışverişlerini burada yapma imkanına kavuştu. Kıbrıs Çarşısı'nda bulunan sebze ve meyve ile balıkçı esnafımız şuan aynı yerlerindeler. İlerleyen süreçte yapacak olduğumuz yeni pazaryerimiz sonrası esnaf ve vatandaşlarımız daha modern bir semt pazarına kavuşmuş olacak. Yapmış olduğumuz bu uygulamalar esnaf ve vatandaşlarımız tarafından olumlu karşılandı. Onların mutlu olması bizleri memnun etti. İnşallah bundan sonra da yapacak olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımız memnun kalırlar" dedi.

Başkan Çimen, esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet ederken, alış verişe gelen vatandaşlar da Çimen'e yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çimen, Kent Pazarını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement