Cinayet Şüphelilerinden İkisi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Yerel

Cinayet Şüphelilerinden İkisi Adliyeye Sevk Edildi

Cinayet Şüphelilerinden İkisi Adliyeye Sevk Edildi

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı turistik Akyaka mahallesinde tekne kaptanı Salih Ateş’in öldürülmesi olayına adı karışan üç kişiden ikisi Muğla Adliyesine sevk edildi.

10.08.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı turistik Akyaka mahallesinde tekne kaptanı Salih Ateş'in öldürülmesi olayına adı karışan üç kişiden ikisi Muğla Adliyesine sevk edildi.

8 Ağustos gece saatlerinde meydana gelen olayda 48 DE 388 plakalı araç ile geldikleri Akyaka iskelesinde Beyaz Ada-1 teknesine pompalı tüfek ile dört el ateş açılmış ve Salih Ateş isimli vatandaş yaşamını yitirmişti. Güvenlik kamera görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından olay sonrası firar eden A.A. ve araç sürücüsü B.Y.'nin yanında üçüncü kişi olarak Y.T. isimli şüphelinin de bulunduğu ileri sürüldü. Firar eden üç kişiden B.Y. ve Y.T. Fethiye'de yakalanarak gözaltına alındı. Silahla ateş ettiği ileri sürülen A.A. ise halen firarda.

Fethiye'de yakalandıktan sonra Akyaka Jandarma Karakol ekipleri tarafından Akyaka'ya getirilen iki şüphelinin yapılan hazırlık soruşturma dosyası tamamlanarak şüpheliler Muğla Adliyesi'ne sevk edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cinayet Şüphelilerinden İkisi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement