Cinayet Zanlısı 3 Ay Sonra Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Zanlısı 3 Ay Sonra Yakalandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir eğlence mekanı çıkışı yol verme meselesinde çıkan tartışmada başına isabet eden kurşunla öldürülen kişinin katil zanlısı olaydan üç ay sonra yakalandı.

03.04.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir eğlence mekanı çıkışı yol verme meselesinde çıkan tartışmada başına isabet eden kurşunla öldürülen kişinin katil zanlısı olaydan üç ay sonra yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İzmit Cedit Mahallesinde ikamet eden evli ve bir çocuk babası olan Ümit İzgin (36) bir arkadaşı ile Eşme'de bulunan bir eğlence mekanı çıkışı karşılarına gelen bir araçla yol vermeden dolayı karşılıklı selektör yakmaya başladı. Karşı yöndeki araçta bulunan şahıslardan bir silahına sarılarak İzgin'in içinde bulunduğu araca doğru ateş etti. Silahtan çıkan kurşun aracın yan tarafında oturan Ümit İzgin'in kafasına isabet etti.

İzgi, Özel Konak Hastanesine götürüldü. Diğer araçtakiler hemen olay yerinden uzaklaşarak izlerini kaybettirdi. İzgin burada yapılan ilk tedavisinin ardından Özel Aile Konak Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edildi. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen İzgin hayatını kaybetti. Olayın ardından aranmaya başlanan katil zanlısı Evren K. İzmit İlçe Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından yakalandı. Suçunu itiraf ettiği öğrenilen zanlı işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlısı 3 Ay Sonra Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement