Cinayeti İtiraf Etti, Ceset Sır Oldu - Son Dakika
Güncel

Cinayeti İtiraf Etti, Ceset Sır Oldu

Cinayeti İtiraf Etti, Ceset Sır Oldu

İzmir'de, hasta bakıcılığı yapan 3 çocuk annesi 44 yaşındaki Gülşen Süzen'den haber alamayan yakınları, 11 Aralık'ta kayıp başvurusunda bulundu.

17.02.2015 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, hasta bakıcılığı yapan 3 çocuk annesi 44 yaşındaki Gülşen Süzen'den haber alamayan yakınları, 11 Aralık'ta kayıp başvurusunda bulundu. İki ay sonra 9 Şubat'ta polise teslim olan Abbas Kaya, sevgilisi olan Süzen'i öldürüp dere yatağına attığını söyleyince tutuklandı. Ancak polisin araştırmalarında anlatılan yerde  Gülşen Süzen'den cesedi bulunamadı. Gülşen Süzen'in yakınları, cesedin bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Kentte hasta bakıcılık yapan Gülşen Süzen, geçen Aralık ayında kayıplara karıştı. Ailesi de 11 Aralık'ta polise kayıp başvurusunda bulundu. Hem ailenin hem de polisin araştırmalarından bir sonuç alınamadı. Bu sırada geçen 9 Şubat'ta, avukatıyla birlikte savcıya teslim olan Abbas Kaya, sevgilisi olan Gülşen Süzen'i, otomobilde boğarak öldürdükten sonra Çiğli'deki dere yatağına attığını ileri sürdü. İtirafın ardından Abbas Kaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ancak söylediği yerde aramalara rağmen Süzen'e ait ceset bulunamadı. Gülşen Süzen'in, cesedinin bulunmasını isteyen yakınları da polise çağrıda bulundu.

Yeğeninin 2009 yılından bu yana Abbas Kaya ile görüştüğünü söyleyen Semra Bayrakdar, "Eşinden ayrılacağını söyleyerek yeğenimi oyalıyordu. Fakat iki ay önce yeğenim kayboldu. Biz telefon kayıtlarından bu kişiye ulaştık. Kendisini sıkıştırmama rağmen önce inkar etti. Daha sonra da kendisiyle arabada tartıştıklarını ve boğazını sıkarak boğduğunu, Çiğli Kaklıç yoluna girerek orada kanalın kenarına attığını söyledi. Zaten sonra da savcıya gidip itiraf ederek teslim oldu. Biz cesedimizin bulunmasını istiyoruz. Verdiği ifadeye de inanmıyorum evinin bahçesinin aranmasını istiyorum ben gömdüğünü ve yardımcılarının olduğunu düşünüyorum. Cesedi oraya attığına inanmıyorum. Yoksa bugüne kadar bulunurdu" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayeti İtiraf Etti, Ceset Sır Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement