Kayseri'deki Cinayetin Nedeni 'Yan Bakma' Husumeti Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Cinayetin Nedeni 'Yan Bakma' Husumeti Çıktı

Kayseri'de Ali Akduman'ı pompalı tüfekle vurarak öldüren Sezgin Altıntaş, cinayetin nedeninin yan bakma kavgası olduğunu söyledi.

20.03.2017 15:57  Güncelleme: 10:46

Kayseri'de Ali Akduman'ı pompalı tüfekle vurarak öldüren Sezgin Altıntaş, cinayetin nedeninin önceden aralarında yaşanan yan bakma kavgası olduğunu söyledi. Cinayetle ilgili tutuksuz yargılanan Uğur Peltek, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

''ARAMIZDA HUSUMET VARDI''

1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Sezgin Altıntaş, tutuksuz sanık Ufuk Peltek ve öldürülen Ali Akduman'ın kardeşi Ahmet Akduman katıldı. İşlediği cinayeti anlatan Sezgin Altıntaş, "Ali ile aramızda husumet vardı. Daha önceden kardeşi Mehmet'le beni yan bakma meselesi yüzünden dövüp bıçakladılar. Arkadaşım Ufuk Peltek'le Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne gittik. Yanıma tehdit edildiğim için pompalı tüfeğimi aldım. Yolda otomobille giderken, Ali Akduman arabası ile arabamıza yanaştı. Bana tüfek doğrulttu. Bende panik halinde bir el havaya ateş ettim. Sonra da Ali Akduman'ın bulunduğu araca ateş ettim. Öldüğünü bilmiyorum." dedi.

Tutuksuz yargılanan Ufuk Peltek de yaptığı savunmada "Sezgin'in arabama pompalı tüfekle bindiğini bilmiyordum. Ali aracı ile önümü kesti. Sezgin de ateş etti. Ben başka bir şey bilmiyorum." diye konuştu. Öldürülen Ali Akduman'ın kardeşi Ahmet sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti yargılama sonunda davayı ileri bir tarihe ertelerken, tutuksuz yargılanan Ufuk Peltek'in de tutuklanmasına karar verildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Olay, geçtiğimiz 23 Eylül'de merkez Melikgazi ilçesindeki Yeni Mahalle Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Ali Akduman, otomobilinde sırtından vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Cinayetle ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Cinayet zanlıları, Sezgin Altıntaş ve Kaan A., emniyetteki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Altıntaş, sorgusunda olaydan bir ay önce Ali Akduman tarafından bıçaklandığını söyledi. Savcılığa verilen ifadenin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Sezgin Altıntaş, tutuklandı.

Kayseri\'deki Cinayetin Nedeni \'Yan Bakma\' Husumeti Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Cinayetin Nedeni 'Yan Bakma' Husumeti Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement