Çine Madranspor Teknik Direktörü Özalp Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çine Madranspor Teknik Direktörü Özalp Açıklaması

Spor Toto 3.Lig 2. Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor, Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, alacakları bir galibiyet ile ligde kalacaklarını belirterek "Biz işimizi son haftaya bırakmadan Denizli'de bitirmek istiyoruz.

28.04.2015 11:41

Spor Toto 3.Lig 2. Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor, Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, alacakları bir galibiyet ile ligde kalacaklarını belirterek "Biz işimizi son haftaya bırakmadan Denizli'de bitirmek istiyoruz. Denizli'den puanla dönüp ligde kalışımızı ilan edeceğiz" dedi.

Özalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyespor ile 3 Mayıs Pazar günü deplasmanda çok zor bir maça çıkacaklarını kaydetti.

Ligde kalan son iki haftada 3 puana ihtiyaçları olduğunu, tüm zorluklara rağmen ligde kalacaklarına yürekten inandığını belirten Özalp, şöyle konuştu:

"Kalan iki haftada alacağımız bir galibiyet bizi ligde bırakacak. Ama biz işimizi son haftaya bırakmadan Denizli'de bitirmek istiyoruz. Ben inanıyorum ki  Denizli'den puanla dönüp ligde kalışımızı ilan edeceğiz. Bugünden itibaren hazırlıklarımızı, tüm motivemizi bu maça odaklayacağız. Taraftarımızın bu zorlu maçta yanımızda olmasını istiyoruz. Bu takım ligde kalmayı hak ediyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çine Madranspor Teknik Direktörü Özalp Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement