Cinnet Getiren Annenin Öldürdüğü 2 Çocuk Aynı Tabuta Kondu - Son Dakika
Güncel

Cinnet Getiren Annenin Öldürdüğü 2 Çocuk Aynı Tabuta Kondu

Cinnet Getiren Annenin Öldürdüğü 2 Çocuk Aynı Tabuta Kondu

Hatay'da cinnet getiren anne 1 yaşındaki oğlu ve 1 aylık kızını öldürdü. Anne gözaltına alınırken bebeklerin aynı tabuta konduğu ortaya çıktı.

23.03.2015 11:48  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde cinnet getiren 26 yaşındaki Serpil Tükenmez, 1 yaşındaki oğlu Oktay ile 1 aylık kızı Narinnur'u öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Soruşturma devam ederken kardeşlerin aynı tabuta konduğu ortaya çıktı. Ve olayın detayları da aydınlanmaya başladı.

ANNE ŞOK HALİNDEYDİ

Kardeşlerin ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Baba Celal Tükenmez'in kız kardeşi eve geldiğinde yeğenleri Oktay ve Narinnur'u hareketsiz halde bulduğu belirtildi. Yengesi Serpil'in de şok halinde olduğunu gören hala, polisi ve sağlık ekiplerini aradı.

BOĞAZLARINDA PARMAK İZLERİ VAR

Sevk edilen ekipler, kardeşlerin öldüğünü belirledi. Anne, "Zehirlenmişler" dediyse de çocukların cesetlerinde yapılan ilk incelemede morluk ve boğazlarında parmak izleri tespit edildi. Polis, Serpil Tükenmez'i çocuklarını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına aldı. Tükenmez, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

AYNI TABUTA KOYDULAR

Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside Oktay ve Narinnur Tükenmez'in kulaklarında morluk, ense ve boyun kısmında çizikler ile sıkmaya bağlı morluklar saptandı. Otopsinin ardından minik kardeşlerin cesetleri aynı tabuta konularak yakınlarına teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinnet Getiren Annenin Öldürdüğü 2 Çocuk Aynı Tabuta Kondu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • : IYIKI TÜRK DEYIL ÖLEN KÜRDE BENZIYOR OHHH 2 29 Yanıtla
  • ölenler kürt deiil: şükür ölenler kürt deiil 0 25 Yanıtla
    DİYARBEKİRLİ: SENİN GİBİ KÜRDÜN. . . . . . . . . . . . 14 1 BEYiN HASTASI: sen nasil bir yaratiksin kurt olsa turk olsa onlar herseyden ønce cocuk cocuk senin cocugun yok galiba bunu anca cocugu olan insan anlayabilir 11 2 TÜRK: terbiyesiz herif ölen insan insan 10 1 MURAT: ALLAH SANADAAYNI ACIYI TATTIRSIN DİYECEĞİM AMA SENİN ÇOCUĞUNUN BİLE BAŞINA GELMESİN. SEN İNSAN BİLE DEĞİLSİNNNNNNNNNNNNNNNNNN 2 0
  • Bora: DURDUK YERE CİNNET GEÇİRİLMİYOR PARASIZLIKTAN İNSANLAR EŞLERİNİ ÇOCUKLARINI ÖLDÜRÜYOR ZON ZAMANLARDA ÖLÜMLER TAVAN YAPTI BUNUN ADI EKONOMİK KRİZ DAHA KÖTÜ GÜNLER GELECEK UMARIM ATLATIRIZ TÜRKİYEDE HEM EKONOMİK HEM AKPKK SORUNU VAR 14 3 Yanıtla
  • remta: toplum cinnet geçiriyo durum çok ciddi ama kimin umurunda herkes koltuğunun peşinde 15 0 Yanıtla
  • yusuf: postpartum(doğum sonrası) psikoz. . . 13 2 Yanıtla
  • Yasar celebi: Allaha havale 13 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement