Cinnet Getiren Damat, İki Oğlu ile Kayınpederini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Cinnet Getiren Damat, İki Oğlu ile Kayınpederini Öldürdü

Cinnet Getiren Damat, İki Oğlu ile Kayınpederini Öldürdü

Muş'ta yaşanan olayda, Mustafa Özer evi terk eden eşini almak için gittiği kayınpederi Muhittin Karadağ'ın evinde cinnet getirdi.

10.07.2014 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta yaşanan olayda, Mustafa Özer evi terk eden eşini almak için gittiği kayınpederi Muhittin Karadağ'ın evinde cinnet getirdi. Şizofreni tedavisi gördüğün öğrenilen Mustafa Özer, iki oğlu ile birlikte kayınpederi Muhittin Karadağ'ı silahla öldürdü.

Olay bugün saat 16.00'da Sunay Mahallesindeki Ensari Cami yanındaki imam lojmanında meydana geldi. Manav olan 24 yaşındaki Mustafa Özer, bir süre önce tartıştığı ve çocuklarını alarak evi terk eden 6 yıllık eşi 22 yaşındaki N.Ö.'yü geri getirmek için kayınpederinin evine gitti. Ensari Cami imamı 44 yaşındaki Muhittin Karadağ, damadı Mustafa Özer'i içeri alarak konuşmaya başladı. 6 aydır şizofreni tedavisi gördüğü öğrenilen Mustafa Özer'e kayınpederi Karadağ, iyileştikten sonra kızını gelip almasını söyledi. Bunun üzerine Mustafa Özer cinnet getirerek belinden çıkardığı tabancayla sağa sola ateş etmeye başladı. Mustafa Özer'in tabancasından çıkan kurşunlar çocukları 3 yaşındaki Muhammet Hüsna Özer ile 1 yaşındaki Üzeyir Özer ile kayınpeder Muhittin Karadağ'ın ölümüne neden oldu. Mustafa Özer'in açtığı ateş sırasında 2 yaşındaki oğlu S.Ö. ile bahçede oynayan komşu kızı 12 yaşındaki Z.G. ise yaralandı. Etraftakilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, cinnet geçiren Özer'i elinde tabancayla evde otururken buldu. Dede ve iki torununun cenazesi Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken yaralılar aynı hastanede ameliyata alındı. Olayı öğrenen ailenin yakınları ise hastane önünde sinir kirizi geçirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinnet Getiren Damat, İki Oğlu ile Kayınpederini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement