Cizre'de Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Cizre'de Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları

Cizre\'de Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları

Şırnak’ın Cizre İlçe Müftülüğü, 18 Nisan’da kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinliği için Kürtçe ve Türkçe afişler bastırdı.

16.04.2015 11:55

Şırnak'ın Cizre İlçe Müftülüğü, 18 Nisan'da kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinliği için Kürtçe ve Türkçe afişler bastırdı.

Cizre Müftüsü Selahattin Yılmaz, 2015 yılı Kutlu Doğum Haftası kutlamaları ve etkinlikleri ile ilgili gazetecilere bilgi verdi. Yılmaz, bu seneki temanın 'Hz. peygamber ile birlikte yaşama ahlakı' olduğunu, Kutlu Doğum Haftası'nın kalplerde var olan peygamber sevgisini harekete geçirdiğini ve bir kardeşlik şölenine, bir manevi yinelenme haftasına dönüştüğünü kaydetti. Yılmaz, "18 Nisan 2015 tarihinde kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle müftülüğümüzce hastane, hapishane, esnaf, resmi kurum ve kuruluş ziyaretleri, ücretsiz kitap, kartela ve gül dağıtımı, konferans, sinevizyon gösterimi, okullarda ve Kur'an kurslarında yarışmalar, hatim ve mevlit programları, komposizyon, şiir ve bilgi yarışmaları planlanmış olup uygulamaya konulacaktır" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre'de Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement