Cizrespor-Gençlerbirliği Maçında Deniz Naki Pankartı - Son Dakika
Spor

Cizrespor-Gençlerbirliği Maçında Deniz Naki Pankartı

Türkiye Kupası'nda Cizrespor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçta ev sahibi ekibin taraftarları, Başkent temsilcisinin eski futbolcusu Deniz Naki için pankart açtı.

09.12.2014 13:42  Güncelleme: 15:04

Türkiye Kupası'nda Cizrespor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçta ev sahibi ekibin taraftarları Başkent temsilcisinin eski futbolcusu Dersimli Deniz Naki için pankart açtı.

DENİZ NAKİ'YE SAHİP ÇIKTILAR

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Cizrespor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maç öncesi İstiklal Marşı ıslıklandı. Cizresporlu taraftarlar, Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Dersimli Deniz Naki'ye sahip çıktılar.

"DENİZ NAKİ YALNIZ DEĞİLDİR, BOTAN HALKI SENİNLE"

Cizre halkı, Dersimli olduğunu her platformda dile getiren ve Kobani olayları esnasında sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlar yüzünden tepki gören hatta dayak yiyen Deniz Naki için "Deniz Naki yalnız değildir, Botan halkı seninle" yazılı bir pankart açtı.

ANKARA'DA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Daha önce Alman St. Pauli takımında oynayan 25 yaşındaki Deniz Naki, Kürt kimliği ile Facebook üzerinden IŞİD'i lanetledi. Bunun üzerine küfürlü yorumlara maruz kalan Naki şimdi de Ankara'da saldırıya uğradı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Yaşanan üzücü olaylardan sonra Gençlerbirliği Kulübü, Almanya doğumlu genç golcü Deniz Naki ile yollarını ayırmıştı.

7 FUTBOLCU YARALANMIŞTI

Hatırlanacağı gibi hafta sonunda da Cizrespor ile Başkalespor arasında oynanan maçta çıkan olaylarda, Başkalesporlu 7 futbolcu yaralanmıştı.

Cizrespor-Gençlerbirliği Maçında Deniz Naki Pankartı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cizrespor-Gençlerbirliği Maçında Deniz Naki Pankartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hazerfen : Sizler her türlü zulme layıksınız. Arasıra özeleştiri yapın. Barış kelimesini çok kullanıyorsunuz. Yaptığınız davranışlara bakın. Sonra barış=neymiş öğrenin. 43 47 Yanıtla
  • TOPAL OSMAN AĞA'NIN ASKERLERİ: SİZİN FAŞİST DEDİKLERİNİZ BU ÜLKE İÇİN CANINI GÖZÜNÜ KIRPMADAN VEREBİLECEK İNSANLAR, TÜRKİYE İÇİN, ALLAH İÇİN VATAN DÜŞMANLARINA GÖZ AÇTIRMAYIZ, BU FAŞİŞTLİKSE FAŞİSTİN ÖNDE GİDENİYİZ, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! 46 44 Yanıtla
  • Rojda şen: Helal olsun yaa 47 40 Yanıtla
  • Mirza: Faşizm bitecekmiki?maalesef soysuz faşolar heryerde. 29 39 Yanıtla
  • lice: botan halkını tebrik ederim bu duyarlılığından dolayı 37 27 Yanıtla
  • mehmet: Yeterki kürtle savaşan kim olursa olsun vallahi firafun mezardan cıkıp kürtle savaşsa türk ırkcılığı devreye girer yaşasın firafin tıpkı yaşasın işid gibi böyle kin nefret varken barış kardeşlik anlamak ne alaka var 4 2 Yanıtla

Advertisement