Çocuk Bayramı Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Çocuk Bayramı Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı

Çocuk Bayramı Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı he yıl olduğu gibi coşkulu bir şekilde kutlandı.

23.04.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı he yıl olduğu gibi coşkulu bir şekilde kutlandı.

Nizip Kültür Parkta yapılan törenle İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş'in Atatürk anıtına çelenk bırakmasıyla başlayan kutlama programı, daha sonra Nizip Dr. Abdulkadir Erdil İlkokulu'nun, Nizip Kapalı Spor Salonundaki 23 Nisan Kutlama Etkinlikleriyle devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik, öğrencilerin şiir, müzik, folklor gösterileri ve çeşitli yarışmalar sonrasında, derece alanlara ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Minik öğrencilerin başarılı gösterilerinin, protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandığı etkinliğe, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, Nizip Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Metin şimşek, Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ali Bayarslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, diğer daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuk Bayramı Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement