Diyarbakır'da Çocuk Hırsızlar Kafeyi 1 Saatte Soydu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Çocuk Hırsızlar Kafeyi 1 Saatte Soydu

Diyarbakır\'da Çocuk Hırsızlar Kafeyi 1 Saatte Soydu

Diyarbakır'da, 2 çocuk hırsız bir kafede 15 bin lira değerinde 4 dev ekran televizyon ile bir dizüstü bilgisayarı çalması güvenlik kamerasına yansıdı.

19.11.2015 12:55  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da, bir kafede 15 bin lira değerinde 4 dev ekran televizyon ile bir dizüstü bilgisayarın 2 çocuk hırsız tarafından 1 saatte  çalınması güvenlik kamerasına yansıdı. Çaldıkları televizyonları taşımak için hırsızların aynı bölgeden bir el arabasını da çaldıkları ortaya çıktı.

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi Akkoyunlu 2'inci Sokak üzerinde bugün saat 04.30 sıralarında 2 çocuğun bir kafeden yaptıkları hırsızlık olayı, kafenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera görüntülerine göre, birinin yüzü kapşon ile kapalı diğerinin açık olan iki çocuk, kafenin önünde keşif yaparak demir parmaklıklı mazgal kapısını kontrol etti. Keşiften sonra bölgeden uzaklaşan 2 çocuk, ilk seferinde kapıyı açamayınca, uzaklaşıp bir süre sonra yeniden gelerek ellerindeki demir ile kapayı açtı.

TELEVİZYONU TAŞAMAKTA ZORLANINCA YERE DÜŞÜRDÜ

Kameralara yansıyan görüntülerde yaklaşık 1 saat süren hırsızlık olayında 2 çocuk, kafeden önce dizüstü bilgisayar ve bir dev ekran televizyonu alarak uzaklaştı. Çocuğun, bir süre gittikten sonra televizyonu yere düşürdüğü görüldü. Daha sonra yeniden kafeye giren 2 çocuk, içerideki diğer televizyonları da sırasıyla çıkararak kafeden ayrıldı. Son olarak çaldıkları televizyonları sarmak için bir örtüyü de kafeden çalan çocukların, çaldıkları televizylonları taşımak için aynı bölgeden bir el arabasını da çaldıkları belirtildi. Görüntülerde, kapıyı demir çubuk ile açan küçük hırsızın parmak izlerini silmeye çalıştığı görülürken, işyeri sahipleri sabah işe geldiklerinde kırılan kapıdan kafeye hırsızın girdiğini anlayınca durumu polise bildirdi. Kafede inceleme yapan polis, biri yüzü kapalı diğeri açık olan 2 çocuk hırsızın peşine düştü.

MERKEZİ YERDE

Kafenin sahibi Serhat Çiçek, daha önce de bu kadar merkezi yerde olan sokakta bir market ile bilgisayarcının soyulduğunu belirterek, yaklaşık 1 saat süren ve gün ağarırken gerçekleşen bu hırsızlığın görülmemesinin dikkat çekici olduğunu söyledi. Çiçek, çalınan 4 büyük ekran televizyon ile diz üstü bilgisayarının değerinin 15 bin lira olduğunu belirtti. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Çocuk Hırsızlar Kafeyi 1 Saatte Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kral 21: Ulan öyle kalitesiz beş para etmezsinizki kendi memlektinizdeki işyerlerini soyuyorsunuz kalipi beş para etmeyen adamlar hic mi utanma yok kansizlar 0 0 Yanıtla

Advertisement