Çocuk Kavgasına Büyükler Karıştı: 1 Ölü, 20 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çocuk Kavgasına Büyükler Karıştı: 1 Ölü, 20 Yaralı

Çocuk Kavgasına Büyükler Karıştı: 1 Ölü, 20 Yaralı

Siirt'in Şirvan ilçesinde, çocuklar arasında çıkan kavgaya büyüklerin karışması sonucu 1 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

11.07.2014 17:04  Güncelleme: 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Şirvan ilçesinde, iki ailenin çocukları arasında başlayan kavgaya büyükler de dahil oldu. Çıkan kavga da 1 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

TAŞ, SOPA, DEMİR ÇUBUK...

Edinilen bilgilere göre, Şirvan ilçe merkezinde iki ailenin çocukları arasında başlayan kavgaya büyükler de dahil oldu. Taraflar birbirlerine taş, sopa ve demir çubukla saldırdı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 20 KİŞİ YARALANDI

Kavgada yaralananlardan 10 kişi Siirt'teki özel hastanelere sevk edilirken, 11 kişi de Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Mehmet U., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS ÖNLEM ALDI

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis muhtemel bir kavganın yaşanmaması için hastane önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Mehmet U.'nun cenazesi, yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuk Kavgasına Büyükler Karıştı: 1 Ölü, 20 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Şêrvan: Vechettin sungu sayesinde markete girdiniz marker işi yaptınız ortaktınız adam size dayanamadı ayrıldı kendine yeni yer açtı ihaleye girmesin diye sizler partinin adını kullanarak 10 kişi zavallı birini hastanelik etmediniz mi onu dövdüğünüz de ramazan ayıdı siz yapınca mübarek Gün değil onlar yapınca mı mübarek Gün aklınıza geliyo. ......Bu ölümün sebebi bu kadar canın yanmasının sebebi Partizan ayaklarına yatan şu BDP de bulunan çakma Partizan lardır........ 0 0 Yanıtla
  • Şêrvan: Evet doğruyu yazsınlar kursincilerin Necat cellek i sevmediği onlara köpeklik yapmadığı için BDP ye düşmanken BDP ye geçip partiyi çıkarları için kullandıklarını....yazın daha var seçimden sonra ne kadar gariban sesi çıkamayan bir aile varsa onlara satışı dövdüğünü en sonunda 5 6 kişi bir çocuğu alıp dövmesi kimde olsa bir yere kadar sabrı kısaca hakettiler..... 0 0 Yanıtla
  • 5656: Mehmet amca sen mu mübarek ramazan ayında cuma namazını kılmış niyetli bir şekilde şehit oldun onlar kendilerini öldürdürdüler mükâfatı alan sensin yerin cennet tir. Allah belalarını verecek Mehmet amca sen kabrinde rahat uyu. 0 0 Yanıtla

Advertisement