Çocuklar Bayramı Fatih'te Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Bayramı Fatih'te Yaşadı

Çocuklar Bayramı Fatih\'te Yaşadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’ne katılan yüzlerce çocuk, kurulan oyun alanlarında gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün yaşadı.

26.04.2015 15:54

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği'ne katılan yüzlerce çocuk, kurulan oyun alanlarında gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün yaşadı.

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında '7'nci Bilgi Evleri Çocuk Şenliği' düzenlendi. Fındıkzade Çukurbostan Parkı'nda bir araya gelen yüzlerce çocuk, kendileri için kurulan alanlarda çeşitli oyunlar oynanıp gönüllerince eğlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlik alanında çocuklara ücretsiz dondurma ve pamuk şekeri de dağıtılırken, yine bilgi evi öğrencilerinin hazırladığı dans ve yöresel oyun gösterileri büyük alkış aldı.

"ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ ÇOCUKLARA EMANET EDİYORUZ"

Etkinlik alanına katılarak çocukların sevincine ortak olan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih Belediyesi'nin geleneksel çocuk şenliğinin gerçekleştiğini belirterek, "Fatih Belediyesi Bilgi Evleri'nde 8 bin 500 tane öğrenci var, onların dışında Fatih'teki tüm çocuklar ve onların anneleri babalarıyla gerçekleştiriyoruz bu etkinliği. Bu yıl 7'ncisini gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikten ve katılımdan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle geleceğimiz çocukların bu bayramını da kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşu aslında bir ülkenin, özgürlüğü ve kurtuluşun en önemli makamıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu çok önemli günü çocuklara armağan etmiştir biz de bu iki önemli düşünceyi fikri ve başarıyı kutluyoruz. Ülkemizin geleceğini de çocuklara emanet ediyoruz" dedi.

Öte yandan, etkinliğe katılan öğrencilerden Tülin Mara, Ayşe Mastık ve Umutcan Başkal ise şenlikte çok eğlendiklerini belirterek, kendileri için düzenlenen etkinlikten dolayı Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür ettiklerini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuklar Bayramı Fatih'te Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement