Çocuklar, Bayramı Lunaparkta Eğlenerek Kutladı - Son Dakika
Güncel

Çocuklar, Bayramı Lunaparkta Eğlenerek Kutladı

Çocuklar, Bayramı Lunaparkta Eğlenerek Kutladı

Bakırköy’de bulunan lunapark, Kurban Bayramı’nda çocuklar için eğlence ve heyecanın adresi oldu.

25.09.2015 14:19

Bakırköy'de bulunan lunapark, Kurban Bayramı'nda çocuklar için eğlence ve heyecanın adresi oldu. Bayram harçlıklarını alan çocuklar, aileleriyle birlikte lunaparkta gönüllerince eğlendi.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde lunaparka akın eden çocuklar gönüllerince eğlendi. Aldıkları harçlıklarla lunaparka gelen çocuklar, bayramın tadını doyasıya çıkardı. Lunaparkta en çok ilgiyi gören yine çarpışan arabalar oldu. Bazı aileler çarpışan arabaya binen çocuklarını uzaktan gözlerken, bazıları araçları süren çocuklarının yanında oturmayı tercih etti.

Küçük çocukların yaşları nedeniyle binemediği oyuncaklara ise büyükler bindi. Çocuğunu lunaparka getiren anne babalar, adrenalin dolu oyuncaklarda doyasıya eğlendi.

"BAYRAM SEVİNCİNİ ÇOCUKLARLA YAŞIYORUZ"

Babasıyla birlikte çarpışan arabaya binen Yiğit, lunaparkta çok eğlendiğini söyledi. Küçük Yiğit'in babası Tuncay Korkmazer, "Çocuklarla bayram sevincini yaşıyoruz beraber. Sık sık gelmeye çalışıyoruz ama bayramlar daha çok vesile oluyor" dedi.

Kızını lunaparka getirdiğini belirten İsmail Er, "Bayram günü tatil. Çocukların tatili zaten. Yaşımız ne kadar büyük de olsa lunapaka gelince çocukluğumuzu hatırlıyoruz" diye konuştu.

Kız kardeşi Fatma Ölmez ile birlikte masa hokeyi oynayan Furkan Ölmez de çok eğlendiklerini söyleyerek, "Harçlıklarımızı harcıyoruz. Buradaki oyunları oynayacağız, dönme dolaba bineceğiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuklar, Bayramı Lunaparkta Eğlenerek Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement