Çocuklar Geleceğimizdir - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Geleceğimizdir

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri ve Şefkat Projesi kapsamında, Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti.

27.04.2015 15:31

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri ve Şefkat Projesi kapsamında, Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.

Başkan Kocamaz'ın ziyaretine, Aile ve Sosyal Politikalar Mersin İl Müdürü Şahin Mercan da katıldı. Kimsesiz çocukların kimsesi olmak ve toplumsal algı oluşturmak amacıyla yapılan ziyarette Kocamaz, çocukların sahipsiz olmadıklarını, yerel yönetimlerin bu çocukların yanında olduklarını vurguladı. Çocukların, ülkeyi daha ileriye taşıyacaklarını dile getiren Kocamaz, çocukların geleceği için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Kocamaz, ülkeyi yarınlara en iyi şekilde taşıyacak olan çocuklara inancının ve güveninin tam olduğunu vurguladı.

Çocukların büyük ilgi ile karşıladıkları Başkan Kocamaz, ziyaretin sonunda yuvadaki çocuklara hediyeler dağıttı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklar Geleceğimizdir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement