Çocuklar İzmariti Değil, Yere Düşen Kardeşini Tutsun" Projesi - Son Dakika
Spor

Çocuklar İzmariti Değil, Yere Düşen Kardeşini Tutsun" Projesi

Görüntü Dökümü : Çocukların futbol oynaması Göztepe Futbol Okulu antrenörlerinden Emrah Çatakr ile röportaj "Çocuklar İzmariti Değil, Yere Düşen Kardeşini Tutsun" projesi -Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Göztepe Futbol Okulunca yürütülen proje kapsamında okullarda tespit edilen ekonomik durumu iyi olmayan çocuklara futbol eğitimi verilecek Muğla'nın Bodrum ilçesinde maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları, sosyal sorumluluk projesi kapsamında futbola teşvik edilecek.

22.01.2016 20:28

Görüntü Dökümü :

Çocukların futbol oynaması

Göztepe Futbol Okulu antrenörlerinden Emrah Çatakr ile röportaj "Çocuklar İzmariti Değil, Yere Düşen Kardeşini Tutsun" projesi

- Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Göztepe Futbol Okulunca yürütülen proje kapsamında okullarda tespit edilen ekonomik durumu iyi olmayan çocuklara futbol eğitimi verilecek

Muğla'nın Bodrum ilçesinde maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları, sosyal sorumluluk projesi kapsamında futbola teşvik edilecek.

Göztepe Futbol Okulu tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, maddi durumu iyi olmayan çocuklar için çalışma başlatıldı. Yaşamının büyük bölümünü Bodrum'da geçiren oyuncu Kaan Çakır'ın da destek verdiği "Çocuklar İzmariti Değil, Yere Düşen Kardeşini Tutsun" projesi kapsamında ilçedeki okulları gezen futbol okulu yetkilileri, futbol oynamayı seven çocukları tespit etti.Göztepe Futbol Okulu antrenörlerinden Emrah Çatak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede kenar mahallelerde yaşayan ailelerin çocuklarını futbolla buluşturmak istediklerini söyledi.Çatak, şöyle konuştu: "Bodrum'da bizim de kenar mahallelerimiz var, bizim de imkanı olmayan çocuklarımız var. Okullara girerek yönetimle görüştük, muhtarlarla kaymakamlık ve belediyeyle görüştük. 'Bizi imkanı olmayan çocuklarla buluşturur musunuz' dedik. Biz bu çocuklar, yerde yanan izmariti görüp de ağzına götüreceğine, yeşil sahaya gelsin, yere düşen kardeşinin elinden tutsun ve yeşil sahalarda top oynamaya başlasınlar istedik. İleride belki de futbolcu olacaklar, belki de bir meslek edinecekler."

"Çocukların olduğu her işte olmak istiyorum"

Oyuncu Kaan Çakır da çocukların olduğu her işte olmak istediğini kaydetti. Oğlunun 8 yaşında olduğunu ve Göztepe Futbol Okulunda eğitim gördüğünü anlatan Çakır, "Çocuğun, sanatın, sporun olduğu her yerde olmam gerektiğini düşünen bir insanım. Bu işin içinde her zaman olacağım" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çocuklar İzmariti Değil, Yere Düşen Kardeşini Tutsun' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement