Çocuklar Sporla Geleceğine Koşuyor" Projesi - Son Dakika
Spor

Çocuklar Sporla Geleceğine Koşuyor" Projesi

2014 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamındaki projenin eğitim semineri İstanbul'da yapıldı.

15.12.2014 17:03

İstanbul Kalkınma Ajansı'nın, 2014 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında yer alan "Çocuklar Sporla Geleceğine Koşuyor" projesinin eğitim semineri İstanbul'da yapıldı.

Burhan Felek Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Temel Eğitimler Şube Müdürü Timur Tuğral, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, İstanbul Kalkınma Ajansı İzleme Uzmanı Gökhan Çoban ve öğretmenler katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da 39 ilçedeki bin 400 okulda, yaklaşık 42 bin öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirten İl Müdürü Koç, yaptığı konuşmada, "Bu eğitimler sizler (öğretmenler) tarafından yürütülecek olup bin 200 öğretmen buna dahil olacaktır. Modül ile uygulama sırasında çocuk merkezli bir öğrenme ortamı uygulanacaktır. Oyun ve fiziki etkinlikler dersinde haftada 1 saat, toplam 12 hafta uygulanmak üzere hazırlanmıştır. Pilot bölge olarak İstanbul odaklı yapacağımız bu çalışma, başarıya ulaşması halinde, tüm Türkiye'de uygulanabilir şekilde referans kabul edilecektir" şeklinde ifadeler kullandı.

Koç, verdikleri destek nedeniyle, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Yıldız'a ve İstanbul Kalkınma Ajansı'na teşekkür etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çocuklar Sporla Geleceğine Koşuyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement