Çocuklar Torium'da Kaptan Jack ile Hazine Avına Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Torium'da Kaptan Jack ile Hazine Avına Çıkıyor

Çocuklar Torium\'da Kaptan Jack ile Hazine Avına Çıkıyor

Torium, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda minikleri çok sevdikleri Kaptan Jack ile buluşturuyor.

17.04.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torium, atrium alanına kurulacak dev gemi içerisinde yer alan Kaptan Jack ile öğretici atölyeler, oyunlar, masal saati ve interaktif eğlence ile çocukların korsan olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklara bayram coşkusunu Nisan ayına yayılan etkinliklerle yaşatıyor. Torium'da, Kaptan Jack ile hazine avından Kurabiye atölyesine, kitap okuma günlerinden Snowpark aktivitelerine kadar birçok etkinlik Nisan ayında çocukları keyiflendirecek.

Kaptan Jack etkinlikleri kapsamında; 18-27 Nisan tarihleri arasında minikler Torium'da bir araya gelecek. Bugüne özel kurulacak olan dev korsan gemisinde minikler, Kaptan Jack ve ekibi ile fotoğraf çekimi gerçekleştirirken, masal dinletisi saatinde korsanların gizemli hikayelerini dinleyebilecek. Torium'un küçük ziyaretçileri, çok sevilen Kaptan Jack karakteri ile birlikte Torium atrium alanına kurulan korsan gemisinin gizemini keşfederken korsan olma hayallerini de gerçeğe dönüştürebilecek.

23 Nisan günü ise çevrede bulunan 12 okuldan gelen öğrenciler özel dans gösterileriyle bayram coşkusunu Torium ziyaretçilerine eksiksiz yaşatacak. Yüz boyama aktiviteleri ve palyaçolar eşliğinde keyifli anlar yaşayacak minikler, Torium Cinetech sinemalarında da Nisan ayı süresince Rio 2 ve Sevimli Hayalet filmini seyredebilecek.

Torium'un özel etkinlikleriyle bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak olan çocuklar, gösteri ve festivallerin dışında Torium Alışveriş Merkezi'nde yer alan Snowpark'ta da kar oyunları oynayabilecek ve Starpark Lunapark'ta eğlenebilecek. Yaz kış kar keyfi yaşatan Torium Snowpark'ta ise ziyaretçilerin kar simitleri ile rampadan kayarak eğlenecekleri, adrenalin dolu Bagjump etkinliği Nisan ayı süresince devam edecek. Kar eğlencesinin tadını çıkartmak isteyen minikler, snowtubing botlarından kayarak adrenalini yüksek bir eğlence yaşayabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar Torium'da Kaptan Jack ile Hazine Avına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ulusi: karagoz 0 0 Yanıtla

Advertisement