Çocuklar ve Kentler Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Çocuklar ve Kentler Etkinliği

Çocuklar ve Kentler Etkinliği

"Mimar Sinan eserleri " fotoğraf sergisi açıldı.

21.04.2014 13:34

Edirne Valiliği, İstanbul ve Edirne milli eğitim müdürlükleri ile Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğinde düzenlenen "Çocuklar ve Kentler" etkinliği kapsamında "Mimar Sinan eserleri" fotoğraf sergisi açıldı.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Devecihan Kültür Merkezi'ndeki sergi açılışında yaptığı konuşmada, Yaratıcı Çocuklar Derneği işbiriliğinde bir haftadır güzel etkinliklere imza atıldığını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndaki kutlamalarla etkinliklerin taçlandırılacağını söyledi.

Müthiş deha ve ustalığına rağmen mütavaziliğinde zirvesine ulaşmış Mimar Sinan'ın eserlerinin öğrenciler tarafından fotoğraflandığını ifade eden Özcan, serginin görülmeye değer olduğunu kaydetti.

Daha sonra Özcan, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Filiz Sugözleyen, Yaratıcı Çocuklar Derneği Başkan Yardımcısı Havva Tapa ve sergide fotoğrafları bulunan öğrenciler tarafından serginin açılışı yapıldı.

Mimar Sinan'ın Edirne ve İstanbul'daki 20 eserinin fotoğraflarının bulunduğu sergi hafta sonuna kadar açık kalacak. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çocuklar ve Kentler Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement