Çocukların "Tiyatro" Mutluluğu - Son Dakika
Güncel

Çocukların "Tiyatro" Mutluluğu

Çocukların "Tiyatro" Mutluluğu

Bayraklı Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocukları tiyatroyla buluşturdu. Keyifli bir tatil geçiren çocuklar, bu süreçte buz pateni de yaptı Sasalı'daki Doğal Yaşam Parkına da gitti.

06.02.2016 10:23  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sömestr tatiline giren çocukların eğlence dolu yarıyıl tatili geçirmesi için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Çocuklar ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Aşık Veysel rekreasyon alanındaki buz pistinde paten kaydı, Sasalı'da bulunan Doğal Yaşam Parkını ziyaret etti.

SALONLAR TIKA BASA DOLDU

Çocuklar için bir başka bir tatil sürprizi de tiyatro gösterileri oldu. İlk gösterimini 3 Şubatta "Vitaminler mi? Mikroplar mı?" isimli tiyatro oyunu ile başlarken takip eden günlerde çocuklar "Mutluluk ormanı", "Alaycı Burli" ve "En iyi arkadaş" adlı tiyatro oyunlarını ücretsiz olarak izleyerek güzel bir tatil geçirmenin keyfini yaşadılar. Tiyatroların gösterildiği salonlar tıka basa doldu.

ZAMANLARINI VERİMLİ GEÇİRDİLER

Öğrenciler için güzel bir yarıyıl tatili sunduklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kültür gezileri ve tiyatro etkinlikleri ile çocuklarımıza eğlenceli bir tatil yaşatarak zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağladık. Özellikle hayatlarında ilk defa bu etkinliklere katılan çocuklarımız için unutulmaz bir tatil programı oldu" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocukların 'Tiyatro' Mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement