Çolakbayrakdar, Belediye Çalışanlarının Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Çolakbayrakdar, Belediye Çalışanlarının Bayramını Kutladı

Çolakbayrakdar, Belediye Çalışanlarının Bayramını Kutladı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Bayram tatili sonrası ilk gününde belediye personeliyle bayramlaştı.

11.07.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Bayram tatili sonrası ilk gününde belediye personeliyle bayramlaştı. İlk olarak atölye çalışanlarıyla bayramlaşan Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra belediye hizmet binasında görev yapan personelle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi atölyesinde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veterinerlik ve Park-Bahçeler Müdürlüğü personeliyle teker teker bayramlaştı. Törene Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de katıldı.

Kocasinan Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Ömür sermayesi tükeniyor. Bir Ramazan Bayramı da geçti. O yüzden zamanımızı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bizler eşref-i mahlük olan insana hizmet etmek için çalışıyoruz. Bunun sorumluluğu içerisinde hareket ediyoruz. Bu noktada sizler de hafta sonu, bayram ve tatil demeden çalışıyorsunuz. Bundan dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetleriniz daim olsun. 'İşçinin hakkını alın teri kurumadan önce ödeyin' öğretisi, bizim için çok önemlidir. Bize verilen kanun ile sizin maaşlarınızın farkını bayram öncesi yatırdık. Bu imkanları bize sunan ve kanunun çıkmasını sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum." İfadelerini kullanarak, daha nice huzurlu bayramlar dileğinde bulundu.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de kısa bir konuşma yaparak, Ramazan ayı içerisinde ilk toplu sözleşmeyi Kocasinan Belediyesi'yle yaptıklarını hatırlattı. Çelik; "Başkanımızın talimatıyla bayram öncesinde de maaş farklarımız üyelerimizin hesaplarına yattı. Bayram öncesinde bize çifte bayram yaşatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, hizmet binasına geçerek burada görev yapan personelle bayramlaştı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çolakbayrakdar, Belediye Çalışanlarının Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement