Çolakoğlu, Personelleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Çolakoğlu, Personelleri ile Bir Araya Geldi

Çolakoğlu, Personelleri ile Bir Araya Geldi

Kısa bir süre önce Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne atanan Ergün Çolakoğlu, kurum personelleri ve şube müdürleriyle toplantı düzenleyerek tanışma ve bilgi alışverişinde bulundu.

25.09.2014 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir süre önce Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne atanan Ergün Çolakoğlu, kurum personelleri ve şube müdürleriyle toplantı düzenleyerek tanışma ve bilgi alışverişinde bulundu.

Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcılığından, Muş İl Müdürlüğüne atanan Ergün Çolakoğlu, göreve geldiği günden itibaren kurum personelleri ile gruplar halinde tanışma ve istişare toplantıları düzenleyerek hem personelleri tanıyor hem de kurumun işleyişi ile ilgili fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Şube müdürleri ile bir toplantı gerçekleştiren İl Müdürü Çolakoğlu, mesai konusunda titiz davranılması ve işlerin zamanında tamamlanarak kimsenin mağdur edilmemesi, hizmet standartlarının yükseltilmesi konusunda uyarılarda bulundu. İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan şube müdürleriyle gerçekleştirilen toplantıda, bu güne kadar yapılan çalışma ve projelerle ilgili bilgi alışverişinde de bulunuldu.

Muş'un ekonomisinin tarım ve hayvancılığa dayalı olduğunu belirten Çolakoğlu, "Bu bilinçle hareket ederek, gerek merkez gerekse ilçelerimizle koordineli bir şekilde çalışıp Muş' un tarım ve hayvancılığa dayalı sorun ve sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için çalışmalara devam edeceğiz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çolakoğlu, Personelleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement