Çöpten Meyve Sebze Toplayan Kadının Yürek Burkan Hikayesi - Son Dakika
Yaşam

Çöpten Meyve Sebze Toplayan Kadının Yürek Burkan Hikayesi

Çöpten Meyve Sebze Toplayan Kadının Yürek Burkan Hikayesi

Aksaray'da çöpten yiyecek toplayan Ceylan Kaya, "Toplamasam çocuğum ölecek" sözleriyle gündeme gelmişti. Kaya'nın hamile olduğu ve eşinin evi terk ettiği ortaya çıktı.

20.03.2015 12:35  Güncelleme: 15:38

Aksaray'da çöpe atılan sebze ve meyveleri toplayan 22 yaşındaki Ceylan Kaya'nın hikayesi yürek burkuyor. Geçtiğimiz günlerde, "Çöpten yiyecek toplamasam çocuğum açlıktan ölecek" başlıklı haberle medyada yer alan Kaya, evi terk eden eşinin ilk evliliğinden olan oğluyla birlikte yaşıyor. 4 aydır kirayı ödeyemeyen genç kadın, karnındaki bebeğiyle yaşam mücadelesi veriyor.

"OĞLUMU YAŞATMAK İÇİN ÇÖPTEN SEBZE-MEYVE TOPLUYORUM"

Aksaray'da geçen çarşamba günü merkeze bağlı Taşpazar Mahallesi'nde bir kadının yolun kenarına atılmış meyve ve sebzeleri topladığı görüldü. Atılan meyve ve sebzelerin arasında yemeye uygun olanlarını seçen genç kadın, "Yapacak bir işim yok. Kimse iş vermiyor. Bende böyle geçiniyorum. Kocam evi terk etti. Bir oğlum var. Onu yaşatmak için çöpten sebze ve meyve topluyorum. Toplamazsam, çocuğum ölecek" dedi. Ardından da topladığı meyve ve sebzeleri bir poşete doldurduktan sonra uzaklaştı.

EŞİNİN İLK EVLİLİĞİNDEN OLAN OĞLUYLA YAŞIYOR

Adını Fatma Ataşel olarak veren Ceylan Kaya'nın Hacılar Harman Mahallesi'nde oturduğu ortaya çıktı. Yaklaşık 4 ay önce evi terk ettiğini öne sürdüğü eşinin ilk evliliğinden olan 'oğlum' dediği 10 yaşındaki Şafak ile birlikte yaşayan Ceylan, hamile olduğunu ve aç kalmamak için çöplerden sebze ve meyve topladığını söyledi.

4 AYDIR KİRAYI ÖDEYEMİYOR

Ceylan Kaya, "250 lira kirada oturuyoruz. Yaklaşık 4 aydır kirayı ödeyemiyorum. Faturayı ödeyemediğim için de elektriklerim kesildi. Şafak benim oğlum sayılır ve onunla birlikte yaşıyorum. Komşuların verdiği yardımlarla geçiniyoruz. Onların verdiği odun ve kömürle ısınmaya çalışıyoruz. Oğlumun aç kalmaması için de çöplerden sebze ve meyve topluyorum. Yardım bekliyorum. Yiyecek istiyorum. Evde hiçbir şey yok." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Çöpten Meyve Sebze Toplayan Kadının Yürek Burkan Hikayesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ayse: Obayana nasil ulasirim 0 0 Yanıtla

Advertisement